Buna ziua.
Imi trebuie o adeverinta de la tribunal din care sa reiese k nu am procese pe rol ( sunt persoana juridica). As dori sa stiu ce acte imi trebuie ptr. a merge la tribunal sa mi se elibereze aceasta adeverinta.
Multumesc.
PS: Astept raspuns cat mai urgent.
Am sunat ieri(16.01.2012) trebuia sa mi se plateasca salariul si sa imi semnez demisia , dar spre nesurprinderea mea m-au amanat pana pe 25 ianuarie. Au zis k atunci o sa imi primesc bani pe luna decembrie si pe zilele lucrate din ianuarie. Acum intrebarea mea este dk dumnealor o sa astepte pana atunci sa imi semne demisia sau o sa imi desfaca contractul ptr neprezentare la serviciu?! Sunt tare nelamurita referitor la acest aspect! Si am mai aflat intre timp ca au mai plecat alti 4 angajati.
Eu vreau sa imi dau demisia, de fapt am si plecat de la post , dar nu vreau sa imi semnez demisia pana nu imi primesc salariul caci altfel risca sa nu mai iau nici un banutz. Trebuie sa imi primesc bani pe luna decembrie si 10 zile din luna ianuarie. Astazi urmeaza sa imi depun demisia si sa imi iau salariu, asta in cazul in care o sa fiu primita si/sau o sa mi se raspunda la telefon. De obicei asa fac: nu mai raspund la telefon si te lasa fara salariu cuvenit. Ce pot face in astfel de situatie!? Ptr k ei mi-au zis k daca nu merg sa imi daud emisia imi desfac contractul de munc prin art.61 lit.a dupa 3 zile. Din cate stiu eu nu au dreptul, trebuie sa iti faca un referat, o cercetare prealabila si apoi, nu poti desface un contract dupa pofte.
Nu am fost sa imi dau demisia in ziua in care am si plecat (adica 12.01.2012), o sa merg maine(16.01.) pentru k este si zi de salariu(de fapt a fost astazi 15.01), astfel vad dk o sa imi primesc si remuneratia. In cazul in care nu imi primesc bani, nu mi se accepta demisia sau mi s-a desfacut contractu de munca ce pot face?! Astept raspuns urgent. Va multumesc
Cand am vorbit despre salariu a zis k nu poate sa mi-l dea cand vreau eu(adica cand imi dau demisia ) ci mi-l da la ziua de salariu(adica pe 15.01). Imi da alariu pe luna decembrie, iar pe cele 10 zile lucrate din luna ianuarie a zis k o sa imi primesc salariul in luna februarie pe 15. Este posibil asta?! Nu trebuie sa se facaplata salariului la zi odata cu demisia?!
Am lucrat la o firma si nu mi-am dat demisia pana nu imi primesc bani, caci altfel risc sa nu ii mai primesc. Patroana a zis k imi desface contractul de munca dupa 3 zile pe motiv k nu m-am prezentat la lucru. Ea a spus sa merg sa imi dau demisia (n.r 11.01.2012) iar bani o sa ii primesc la ziua de salariu(15.01.2012). Este posibil asta?! Eu din cate stiu trebuie facuta notificare chiar doua, nu poti desface un contract de munca asa dupa cum vrei. Astept raspuns cat mai curand posibil. Va multumesc