avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adeverinta tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adeverinta tribunal

Buna ziua.
Imi trebuie o adeverinta de la tribunal din care sa reiese k nu am procese pe rol ( sunt persoana juridica). As dori sa stiu ce acte imi trebuie ptr. a merge la tribunal sa mi se elibereze aceasta adeverinta.
Multumesc.
PS: Astept raspuns cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 11:47, 12 Februarie 2013
Cine cere asa ceva!?
Si de la care instanta!? Din Romania .. pe stanga !? :fight:

Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare carte funciara + proces constatare nulitate absoluta a titlului de proprietate ioanam18 ioanam18 Buna ziua. Bunicul meu si fratele lui, s-au judecat cu Scoala si cu Primaria comunei timp de 17 ani sa poata intra in drepturi pe un teren de 1,5 ha pe care il ... (vezi toată discuția)
Hotare divort copie legalizata irina4041 irina4041 doresc sa lucrez in strainatate si imi trebuie printre alte 1000 de documente, copie legalizata dupa hotarea de divort. acum tribunalul e in protest si nu pot ... (vezi toată discuția)
Pasaport si carte de identitate Rocsan Rocsan Buna ,as dori reinoirea pasaportului deoarece a expirat!problema e ca am citit ca trebuie neaparat certificatul de nastere in original.Cum se procedeaza ptr o ... (vezi toată discuția)