avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Activitate GabrielaStroe

Activitate GabrielaStroe

Răspuns la discuția Rzolutiune cotract de intretinere
Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri. Pe noi prea putin ne mai intereseaza apartamentul. Am pierdut deja ceva mult mai de pret. Care este termenul de indicare a mostenitorilor si se mai pot ridica mostenitori si de pe urma sotului decedat inainte de intreg procesul? Pana la ce grad se pot ridica mostenitori? Nu au copii. Este in favoarea noastra daca declaram recurs la supendare? Doar n-o sa asteptam 10 ani sa apara toti cand isi aduc aminte de unchi si matuse?
Imi poate explica cineva ce inseamna decizia urmatoare:Suspendă judecata cauzei, potrivit disp.art.243 pct.1 C.proc.civ. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 07.12.2011. Mentionez ca s-a suspendat pe o perioada de 1 an. Decizia poate fi atacata de parat?

Acest contract a fost incheiat acum 8 ani. Anul trecut, in iunie unul dintre batrani, a incetat din viata, in speta sotul. Sotia, bolnava de Parkinson, a fost in continuare intretinuta exemplar, acest lucru poate fi dovedit cu martori si acte. Datorita acestui proces mama prietenului meu a incetat din viata in urma unui atac cerebral. Batrana a refuzat dinainte sa declare procesul sa mai fie ingrijita de noi, schimband incuietoarea de la usa. Acum, dupa ce a fost intretinuta de 2 vecine care au furat toti banii din casa, batrana a murit dar mostenitorii de rang 2, pentru ca nu are copii, nu au vazut-o deloc pana la moartea sotului si nu au venit nici la funeraliile acestuia. Noi ce merit avem ca ne-am purtat exemplar, un membru al familiei a murit din cauza acestui proces si acum mai intra in joc si mostenitorii care i-au lasat sa moara de foame? CE LEGE ZACE IN ROMANIA?