avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei13G

Activitate Andrei13G

Am inteles.Desi nu prea mi se pare normal sa nu mi se dea voie sa conduc pana la solutionarea anchetei deoarece eu am stat practic cat trebuia sa stau 4 luni . Deci.. Si aceasta cerere unde ar trebui facuta avand in vedere ca accidentul s-a petrecut in jud. Calarasi iar eu sunt din Bucuresti? Multumesc
Buna ziua, in urma cu ceva timp , mai exact in noaptea de 13 noiembrie 2011 am avut un accident soldat cu victime: in drum spre casa am pierdut controlul masinii si am intrat in sant , in masina fiind 2 persoane.Rezultatul alcooltestului a fost 0.35 iar in sange 0.7 . Verdictul a fost permis suspendat 120 zile (90 pt bautura +30zile accident cu victime) Mi-a fost data dovada fara drept de conducere. Care este marea mea dilema, avand in vedere ca cele 120 de zile urmeaza sa expire luna viitoare pot sa primesc dovada cu drept de conducere pana se finalizeaza ancheta ? .1 dintre persoane nu a dat inca declaratia deci dosarul nici nu a plecat spre parchet.. pana se va intoarce probabil o sa dureze ceva si nu prea cred ca se termina totul pana pe 11 martie. Mentionez ca accidentul s-a intamplat pe raza judetului Calarasi , eu fiind din Bucuresti. Daca se poate lua dovada as dori sa stiu de unde. De la Bucuresti sau de la Calarasi? multumesc mult
acesta este ce se va intampla daca depunde plangere :-? si varianta cealalta? ai citit macar intrebarea mea pana la sfrasit? rog sa mi se raspunda doar de catre persoane care sunt 100% convinse ca stiu despre ce vorbesc:)
Salut tuturor.. in urma cu aprox o luna am avut un accident rutier soldat cu victime ( am intrat cu masina in sant , o fata din masina a avut nevoie de ingrijiri medicale adica a stat in spital aproximativ 2 saptamani ) am avut 0.35 in alcooltest ceea ce se incadreaza la contraventie din cate stiu eu .. vreau sa stiu si eu va rog ce as putea sa patesc in cel mai rau caz ( daca victima depune plangere,pt ca am inteles ca atunci incepe cercetarea penala ) sau daca victima nu depune plangere as vrea sa stiu pe ce perioada imi va fi suspendat permisul ? am inteles ceva de 4 luni.. Daca mi se suspenda permisul timp de patru luni pot da mai repede acea reexaminare pt redobandirea permisului mai repede? mentionez ca aveam permisul din 30 august 2011 .. multumesc anticipat pt raspunsuri