avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate dorilu

Activitate dorilu

VA ROG DIN SUFLET SA-MI INTINDETI O MANA DE AJUTOR SA-MI SALVEZ MAMA...
Ma numesc Nagy Dorina si sunt din , Timisoara, iar mama mea in varsta de 63 ani a fost operata macroscopic in 16.12.2010 de tumoare cerebrala maligna. A urmat un an de zile tratamentul standard radioterapie si chimioterapie cu temodal, iar la ultimul RMN a aparut o mica recidiva de 3 mm, aici intervine problema, aceasta recidiva se poate rezolva cu succes pana la dimensiunea de 3 cm prin procedeul CYBERKNIFE, insa acest aparat nu este disponibil in ROMANIA, iar din pacate acest tratament nu este prevazut in formularul E112, iar in tarile unde se practica cu succes acest tip de tratament costa de la 10.000 EURO-20.000 EURO, iar eu in acest moment nu detin acesti bani, intrucat toate economiile mele s-au dus pe costurile operatiei si tratamentului care l-a urmat pana in prezent...va rog din tot sufletul ajutati-ma sa-mi salvez mama, din pacate timpul lucreaza in defavoarea noastra din cauza ca tumorile cerebrale se stie ca evoluaza foarte repede si sunt foarte agresive daca nu se intervine la timp. Va rog dati-mi o idee cum a-si putea aduna acesti bani intr-un interval scurt de timp.
Va multumesc anticipat.
VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA, NAGY DORINA [Editat - nu e bine pentru dvs. sa aveti numarul de telefon afisat pe internet. Va multumesc pentru intelegere]
Mama mea e grav bolnava, iar in situatia de fata necesita un tratament costisitor in strainatate, iar eu pentru a strange banii necesari tratamentului a-si dorii sa infiintez o Asociatie prin care sa pot colecta cei 2% din impozitul pe venit prin declaratia 230.
Va rog frumos indrumati-ma ce trebuie sa fac in acest sens.
Va multumesc anticipat.