Daca eu contest in instanta procesul verbal, care va fi dovada pe care se intemeiaza intocmirea procesului verbal deoarece conform OG 2/2001 fotografia ar trebui sa dispara dupa 6 luni.Daca apare in instanta aceasta fotografie nu ar mai trebui luata in considerare deoarece pastrarea peste 6 luni nu ar mai fi in concordanta cu legea si ar demonstra reaua intentie a CNADNR atunci cand nu emite procesul verbal imediat cand constata incalcarea legii,si asteapta recidiva conducatorului auto,care poate chiar nu stie ca are rovinieta expirata(cazul meu),pentru a il putea amenda in cascada si a strange fonduri la societate din taxa de despagubire.
In procesul verbal intocmit pe data de 05.12.2011 se specifica ca,pe data de 10.06.2011 am circulat fara rovinieta. Procesul verbal mi-a fost prezentat pe data de 12.12.2011.in acest caz nu au trecut 6 luni de la producerea faptei? Nu s-a prescris? Dovada infaptuirri acestei fapte este o fotografie care conform OG2 /2001 privind regimul juritic al contraventiilor este detinuta 6 luni de la data constatarii faptei care a fost 10.06.2011.Daca eu contest in instanta procesul verbal care va fi dovada pe care se intemeiaza intocmirii procesului verbal?Am castig de cauza daca cer anularea procesului verbal sau sa platesc amenda si despagubirea?
Astept un raspuns cat mai urgent.