avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate loku7

Activitate loku7

Răspuns la discuția Munca la negru in Germania
nu ii faci nici o problema suroii tale.dute la primarie si scoate-ti acel document.si eu sunt in germania,in Duisburg si la fel ca tine nu am inca acest document,il astept sa-mi vina.fara asta nu faci nimic aici in germania.se numeste anbeldung.cel pt munca trebuie sa ti-l faca angajatorul.asa m-i lau facut mie.o zii buna
Buna ziua.as dori o informatie.am avut un accident de munca in germania acum 2 luni si jumatate.am stat in spital 9 sapt.5sapt in klinica care m-a operat si inca 4 sapt in alta klinica pt reabilitare.mentionez ca diagnosticul a fost FRACTURA DE COLOANA:m-a operat si pe 2 inele mi-au pus fixatoare interne de plastic pe o distanta de 10 cm iar unde era fracturat mi-au pus un fel de ciment..acum nu mai pot sa ma rotesc si nici apleca ca inainte.cu cine pot lua legatura aici in germania(avocat).va multumesc

mentionez ca stau in Duisburg si am lucrat intr-un abator.
Răspuns la discuția Accident munca germania
eu stau acum in Duisburg beek
in privinta recuperarii nu voi mai putea sa ma rotesc niciodata pt ca fractura a fost la mijlocul coloanei si pe o distanta de 10 cm e pus cu plastic pt ca erau sarite 2 inele.
in germania am lucrat in abator.am contract de munca semnat aici nu in romania pe o perioada de 1 an(pana pe 1 mai 2012).in actele eliberate de la spital se specifica ca a fost accident de munca.cand s-a intamplat accidentul a venit si politia dar si politia toll care se ocupa de asa ceva.in momentul cand s-a intamplat accidentul nu aveam protectia muncii semnata.abia a 2-a zii s-a semnat de ceilalti angajati.
poate sa ma ajute cineva cu un raspuns?
Buna ziua.as dori o informatie.am avut un accident de munca in germania acum 2 luni si jumatate.am stat in spital 9 sapt.5sapt in klinica care m-a operat si inca 4 sapt in alta klinica pt reabilitare.mentionez ca diagnosticul a fost FRACTURA DE COLOANA:m-a operat si pe 2 inele mi-au pus fixatoare interne de plastic pe o distanta de 10 cm iar unde era fracturat mi-au pus un fel de ciment..acum nu mai pot sa ma rotesc si nici apleca ca inainte.cu cine pot lua legatura aici in germania(avocat).va multumesc