avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate yha

Activitate yha

Răspuns la discuția mostenire
Am inteles.Legat de o alta problema. Puteti sa-mi spuneti ce inseamna taxa de timbru la valoarea de circulatie?

EDITAT (copiat aici mesajul consecutiv)

va doresc noapte buna.
Pana acum cateva luni singurul proprietar al apartamentului era tatal meu,dar de cand e grav bolnav sotia l-a convins sa mearga la notar sa o treaca si pe ea coproprietar ca sa mosteneasca si ea o parte din ceea ce a avut tatal meu inainte de a se casatori cu ea.Am tot auzit ca ceea ce detinea tatal meu inainte de casatorie cu noua sotie nu intra la masa succesorala.E mit s-au realitate?
Dupa cate informatii detin,a trecut-o si pe ea in suprafata locativa.
Discuție mostenire
Sunt singura fiica al tatalui meu din prima casatorie. Dupa ce a divortat de mama,tatal meu cu ajutorul parintilor si-a cumparat un apartament. Dupa cativa ani s-a recasatorit nemai-avand alti copii.'E casatorit de 18 ani'. Apartamentul era trecut pe numele lui dar de putin timp a trecut-o si pe noua sotie. Ce drepturi am in aceasta situatie? Pot sa mostenesc tot apartamentul s-au numai cota-parte?Mentionez ca noua sotie a tatalui meu a incercat de multe ori sa ma desparta de acesta si cam95% a reusit.Mai e vorba si de o succesiune ptr pamanturi unde tot numai tatal meu e trecut avand in vedere ca e mostenire de la bunicii din partea lui,decedati. Intreb aceste lucruri deoarece tatal meu e grav bolnav si numai dumnezeu stie cat o mai duce.:sorry:Va multumesc.