Pana acum cateva luni singurul proprietar al apartamentului era tatal meu,dar de cand e grav bolnav sotia l-a convins sa mearga la notar sa o treaca si pe ea coproprietar ca sa mosteneasca si ea o parte din ceea ce a avut tatal meu inainte de a se casatori cu ea.Am tot auzit ca ceea ce detinea tatal meu inainte de casatorie cu noua sotie nu intra la masa succesorala.E mit s-au realitate?
Sunt singura fiica al tatalui meu din prima casatorie. Dupa ce a divortat de mama,tatal meu cu ajutorul parintilor si-a cumparat un apartament. Dupa cativa ani s-a recasatorit nemai-avand alti copii.'E casatorit de 18 ani'. Apartamentul era trecut pe numele lui dar de putin timp a trecut-o si pe noua sotie. Ce drepturi am in aceasta situatie? Pot sa mostenesc tot apartamentul s-au numai cota-parte?Mentionez ca noua sotie a tatalui meu a incercat de multe ori sa ma desparta de acesta si cam95% a reusit.Mai e vorba si de o succesiune ptr pamanturi unde tot numai tatal meu e trecut avand in vedere ca e mostenire de la bunicii din partea lui,decedati. Intreb aceste lucruri deoarece tatal meu e grav bolnav si numai dumnezeu stie cat o mai duce.:sorry:Va multumesc.