avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Krile

Activitate Krile

Răspuns la discuția cartea de munca
Multumesc pentru raspunsuri, as mai avea o intrebare. Am inteles ca aceste carti de munca au fost depuse la ITM pentru a trece toate datele in calculatoare, si trebuiau date inapoi inca de anul trecut din septembrie. De ce se incapataneaza angajatorul sa se duca sa scoata cartile de munca, nu stiu. Intrebarea e pot eu sa ma duc la ITM si sa o iau de acolo sau imi trebuie imputernicire de la angajator?
Discuție cartea de munca
Buna ziua, am si eu o problema si va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta. Am lucrat cu contract de munca pana in noiembrie anul asta la o firma privata. Din data de 5 noiembrie mi s-a comunicat verbal ca de luni(7 noiembrie) desfacerea contractului de munca fara nici un fel de preaviz cum era prevazut in contract. OK am zis si am cerut sa-mi elibereze cartea de munca pe care le-am dat-o in urma cu aproximativ 5 ani la angajare. Acum angajatorul pe langa faptul nerespectarii contractului de munca refuza sa-mi dea cartea de munca invocand diverse motive (aaa paaaii nu-ti mai trebuie aia ca nu mai ai ce sa faci cu ea), si ma tot amana. Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac sa-mi recuperez cartea de munca. Va multumesc si va doresc o zi placuta