Din pacate copilul meu este nascut cu o problema medicala, de care am stiut din timpul sarcinii. Are inimioara localizata in dreapta, dar diagnosticul pus nu se incadreaza din spusele medicului de familie in bolile incadrate ca handicap pt ca momentan bebelusul nu indica probleme. Pot sa apara in timp sau poate trai ff bine fara nicio problema...Deci, sa speram ca nu vor aparea. In ceea ce priveste alegerea primei variante am fost mai mult fortata de imprejurarile financiare, diferenta baneasca dintre prima varianta si a doua fiind de 1300 lei...
Mai ales ca mai am un copil de 9 ani.... Voi fi nevoita se pare sa aleg prelungirea CCP cu fara plata.
Multumesc mult....
Buna ziua... Sunt functionar public si doream sa aflu cum pot sa prelungesc concediul de crestere copil pana la 2 ani, daca am ales in aprilie cand am nascut varianta 1, adica doar un an. Stiu ca am posibilitatea sa mai prelungesc cu un an de concediu fara plata, dar cum imi afecteaza situatia si vechimea in munca? In aceasta perioada de prelungire in fara plata, angajatorul mai are obligatia de a-mi tine suspendat CIM-ul? Sau care este actul normativ ce reglementeaza bolile pe baza carora se poate prelungi concediul de ingrijire. Multumesc mult.