avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate silvione

Activitate silvione

Firma de asigurari a fost preluata de catre statul grec,iar avocatul ne a spus ca sa asteptam...va multumesc pt raspuns!
In urma cu 4 ani,in Grecia,fratele meu in varsta de 17 ani si a pierdut viata intr un accident de motocicleta in care el era pasager,la scurt timp dupa aceea am luat legatura cu un avocat din Atena care ne a reprezentat in instanta cu firma de asigurari~la care era asigurata motocicleta respectiva,dar si masina cu care a avut coliziunea} Am fost solicitati apoi periodic,toata familia la Consulatul Elen din Bucuresti pentru a semna niste acte oficiale si alte formalitati,iar anul trecut mai precis in luna iulie exact la 3 ani de la accident am primit o suma de bani cca 70 000 Euro,fiind prima transa din suma totala de 280 000 Euro pe care trebuie sa i primim,dar avocatul nostru nu ne a spus un termen exact.Intrebarea mea este> Cam cat timp putem fi amanati de catre banca,sau firma de asigurari,cazul fiind solutionat deja iar suma exista negru pe alb...in timp ce un termen exact nu ni s a spus inca?Multumesc anticipat!