avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate GoguClaudiu

Activitate GoguClaudiu

Singura greseala din partea mea a fost ca n-am facut nici un act cand i-am platit banii de chirie. Si mai mult de atat ma ameninta ca face o declaratie precum ca nici n-am stat acolo si ia doi vecini martori. S-ar putea face ceva din punctul asta de vedere? Va multumesc pentru sfaturi.
Am înţeles că numai în instanţă se poate rezolva cazul meu. Întrebarea la care aş dori să găsesc un răspuns este cât de mari sunt şansele să câştig acest proces.
Într-adevăr ştiu chiar de la Administraţia Financiară că acel contract a fost reziliat, dar nu ştiu ce documente a folosit ca să-l poată rezilia fără înştiinţarea mea prealabilă. La AF era scris ca şi informaţie că pentru rezilierea unui contract de închiriere este nevoie de un act adiţional, o declaraţie pe propria răspundere şi o declaraţie 220 (ultima nu ştiu la ce se referă). Celor de la servici nu am ce să le explic, ei vor documente care să-mi ateste nevinovăţia.
Bună ziua. V-aş fi recunoscător dacă a-ţi putea face câteva referiri şi la cazul meu.
În aprilie 2008 am încheiat un contract de închiriere al unei camere dintr-un apartament. În aceeaşi zi proprietarul, fără înştiinţarea mea, a reziliat contractul (probabil pentru a nu plăti impozit). Eu am aflat despre contract că a fost reziliat în urmă cu 2 săptămâni (noiembrie 2011). Acest contract este baza legală pentru care îmi era acordată o indemnizaţie de chirie de la locul de muncă. Acum cei de la serviciu, aflând despre contract că este reziliat, vor să-mi impute suma totală acordată în toţi aceşti ani. Menţionez că în contract este prevăzută o clauză în care proprietarul se obligă să mă înştiinţeze cu 30 de zile înainte dacă vrea să rezilieze contractul. Eu neştiind că acest contract a fost reziliat, îmi puteţi spune vă rog cum aş putea să scap de această situaţie ? Vă mulţumesc anticipat.