Aveti idee km cat ma costa sa fac recalcularea probelor de sange?si dak fac aceasta recalculare am sanse mari sa`mi iasa alcoolemia sub 0.8ml/g.Si ink ceva dupa ce ti`au luat probele de sange ma duc eu ca le platesc,sau de asta se ocupa politia?am vb q un prieten si cica politia le plateste,eu nu trebuie decat sa astept sa`mi vina citatia acasa...multumesc inca odata pentru raspunsurile date...
Buna ziua am si o problema..#-o,acum 4 seri am fost si eu oprit de un echipaj de politie,ma`ntorceam de la chindie,precizes k nu am baut decat 4 pahare cu bere la 200ml,mergeam pe un drum public nu stiu dak am mers 100m pana cand ma oprit.ma duceam acasa:(.mi`a facut etilotestul mi`a iesit 0.41ml/g in aerul expirat,,:sorry: sunt la 1 abatere,nu am mai avut antecedente cu politia pana akuma,am permisul de 5 ani..o sa`mi iasa probele de sange peste 0.8?aveti idee?se va tine cumva cont k sunt la 1 abatere si k sunt la limita cu alcoolemia?pot scapa de infractiune?va rog ajutati`ma cu un sfat ..MULTUMESC!!!