deci dupa 30 de zile de la comunicare dar dupa cercetarile mele judecatoria mai bine zis grefieri sunt mincinosi si incompetenti prima data mi-au spus ca a fost trimisa in 0282006 piritei si in acelasi timp si la primarie la starea civila eu am fost in nenumarate ori la starea civila si au primit nimic dupa care am mers din nou la judecatorie unde mi-au spus ca de data aceasta au trimis comunicare cu data de 3182006 deci numai minciuni si incopetenta din partea loar in asa fa atit de el pot sta citeva luni pina la sfirsitul sentintei nu credeti,chestiunea este ca ca minorul este la mine si am probleme mari in acasta privinta la scoala dat fiind faptul ca locuim in strainatate si ei nu inteleg de ce dureaza atit de mult si exista posibilitatea ca pentru citeva zile care intirzie sa piarda anul scolar
va multumesc
eu sunt reclamantul dupa cele 30 de zile de la comunicare am dreptul sa mi se dea sentinta finala de ex eu am primit comunicarea pe 15 82006 deci dupa 15 ş092006 pot lua sentinta finala daca nimeni nu a depus recurs indiferent de situatie avand in intretinere si un copil care il am eu in crestere,daca judecatoria a intirziat sa comunice paratului prin mandat postal sentinta finala
data sentintei este din 2162006
va multumesc anticipat
cu data de 21 iunie s-a decis in sedinta publica desfacerea casatorieri si incredintarea minorului in creste re si educare in favoarea mea cu data de 14 august 2006 am luat la cunostinta rezultatul prin posta adica a fost facuta cominicarea dupa care ur alta acauzaneaza o perioada de 30 zile pentru recurs de ex. eu dupa data de 15 septiembre pot merge la tribunal pentru am ridica sentinta definitiva daca pina la data indicata nu a depus nimeni recurs indiferent de oricare cauza
rugamintea mea este sa-mi spuneti daca dupa 30 zile de la comunicare pot obtine sentinta finala