avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort,dupa 30 de la comunicare este definitiv si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort,dupa 30 de la comunicare este definitiv si irevocabila sentinta

cu data de 21 iunie s-a decis in sedinta publica desfacerea casatorieri si incredintarea minorului in creste re si educare in favoarea mea cu data de 14 august 2006 am luat la cunostinta rezultatul prin posta adica a fost facuta cominicarea dupa care ur alta acauzaneaza o perioada de 30 zile pentru recurs de ex. eu dupa data de 15 septiembre pot merge la tribunal pentru am ridica sentinta definitiva daca pina la data indicata nu a depus nimeni recurs indiferent de oricare cauza
rugamintea mea este sa-mi spuneti daca dupa 30 zile de la comunicare pot obtine sentinta finala
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:23, 11 Februarie 2008
Daca in termen de 30 de zile de la comunicarea sentintei nici una din parti nu o ataca, atunci aceasta devine definitiva si irevocabila.
De-acu 2 ani cred ca si-a legalizat sentinta, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort definitiva si irevocabila Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde vad pe sentinta de divort ca este definitiva si irevocabila? Va multumesc (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila ! cum se obtine ? andreea737 andreea737 Buna seara ! Acum 2 saptamani am obtinut hotararea de incredintare spre crestere si educare a copilului meu. Ce trebuie sa fac pt ca aceasta hotarare ... (vezi toată discuția)