Buna ziua!As vrea sa angajez un om cu 6 ore.
As vrea si eu sa stiu cum se calculeaza salariul minim pe economie in acest caz cu norma fractionara? Sau care este salariul care revine pentru cele 6 ore de lucru.?
Multumesc.
buna ziua!am doi angajati carora le va inceta contractul cu data de 01.01.2013(prima zi nelucratoare). eu nu voi fi in data de 3-4 ian.2013 ca sa pot face transmiterea revisalului atunci.
Pot sa transmit revisalul cu incetarile lor de astazi 28.12.2012.?astept un raspuns cat mai urgent.Multumesc.
buna ziua!in legatura cu revenirea mamei din CIC, am inteles ca in termen de 5 zile calendaristice trebuie sa fac o notificare catre agentia unde si-a depus dosarul pentru crestere copil.unde ar trebui eu ca si angajator, sa depun aceasta notificare?Va rog frumos imi puteti da mai multe detalii privind acest aspect?
Buna ziua, am o angajata care este in crestere copil pana in data de 12.12.2012.As vrea sa stiu cand se face transmiterea revisalului cu reluarea activitatii?Inainte de reluarea activitatii sau in ziua in care isi reia activitatea?
buna ziua!am si eu o nelamurire si as vrea sa ma ajutati.
am 4 angajati carora le-am facut contract pe perioada determinata, contractele lor vor inceta.as vrea sa imi spuneti cand pot sa fac transmiterea revisalului, neaparat in prima zi nelucratoare?mai devreme nu se poate?
buna ziua !se poate sa imi spuneti cum trebuie sa procedez. am agajat o persoana care beneficia de somaj.Cum trebuie sa instiitez somajul si daca aveti un model de instiitare sa imi oferiti?astept un raspuns cat mai urgent.va multmesc.
buna ziua!
ok , asta am inteles, dar mamica este oblgata sa vina cu o luna mai devreme ca sa ramana tatal cu copilul acasa?apoi la primarie ce acte trebuie sa duc eu,ca si angajator?
buna ziua!as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu o problema, si anume cu revenirea mamei din crestere copil cu o luna mai devreme.se procedeaza la fel si pentru si pentru 2 ani si pentru 1 an de crestere copil?va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez si ce acte ar trebui sa intocmesc pentru aceasta procedura.?