Existand pericolul sa se prabuseasca blocul in care locuiam, impreuna cu familia mea, am fost evacuati in regim de urgenta, oferindu-ni-se o locuinta sociala, pt care ni s-a intocmit doar o fisa de calcul. Desi au trecut 3 luni de atunci, nu ni se incheie contract de inchiriere. Blocul nu mai poate fi consolidat, fiind f vechi si cu temelia macinata de panza freatica. Blocul a avut si proprietari si chiriasi ai primariei. Cativa dintre proprietari au dat in judecata primaria si alte institutii ale statului solicitand daune pt ca au facut vanzarile fara sa aduca la cunostinta cumparatorilor starea in care se afla imobilul + ca a fost declarat monument istoric, fara a ni se aduce la cunostinta.
Intrebarile mele sunt :
Avem dreptul sa ni se incheie contract de inchiriere ? Putem ramane chiriasi la stat ?
Intr-un asemenea proces, proprietarii au sorti de castig sau se lupta in van cu institutiile statului ?
As dori sa mai intreb : presedintele comitetului de parinti poate fi schimbat in timpul anului scolar, daca nu se implica in problemele scolii sau clasei ?
As vrea sa intreb : cine ar trebui sa se ocupe de pavarea curtii unei scoli ?
Directorul scolii, care poate sesiza primaria ? Parintii pot sesiza primaria sau directia scolii in aceasta privinta, daca directorul nu ia masuri ?
De asemeni, locul de joaca are tobogane rupte, care pun in pericol siguranta copiiilor. Cine este responsabil de toate astea ?
Presedintele comitetului de parinti are vreun rol in toate aceste imbunatatiri ?