Existand pericolul sa se prabuseasca blocul in care locuiam, impreuna cu familia mea, am fost evacuati in regim de urgenta, oferindu-ni-se o locuinta sociala, pt care ni s-a intocmit doar o fisa de calcul. Desi au trecut 3 luni de atunci, nu ni se incheie contract de inchiriere. Blocul nu mai poate fi consolidat, fiind f vechi si cu temelia macinata de panza freatica. Blocul a avut si proprietari si chiriasi ai primariei. Cativa dintre proprietari au dat in judecata primaria si alte institutii ale statului solicitand daune pt ca au facut vanzarile fara sa aduca la cunostinta cumparatorilor starea in care se afla imobilul + ca a fost declarat monument istoric, fara a ni se aduce la cunostinta.
Intrebarile mele sunt :
Avem dreptul sa ni se incheie contract de inchiriere ? Putem ramane chiriasi la stat ?
Intr-un asemenea proces, proprietarii au sorti de castig sau se lupta in van cu institutiile statului ?
Trebuie sa insistati la primarie ptr.incheierea contractului de inchiriere daca tergiverseaza trebuie sa actionati in instanta ptr.incheiere contract,este posibil ca proprietarii care au dat in judecata primaria sa aibe castig de cauza,nu pot sa va spun in mod cert deoarece nu cunosc cum a fost formulata cererea de chemare in judecata(motivarea in fapt,in drept,probe,).
Chiriasi rau-platnici
ieia
Suntem o Asociatie de proprietari, intr-un bloc cu 10 apartamente. 3Apartamente au fost inchiriate de proprietari unor persoane particulare, care in mod ... (vezi toată discuția)