avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate lenuta2011

Activitate lenuta2011

Răspuns la discuția penalitati impozit teren
multumesc pentru raspuns
nu vreau sa fac niciun proces
cazul meu e unul fericit dar in situatia mea sunt f multi,cu sume mari
acestia fi dorit sa beneficieze cel putin de acea bonificatie de 50%
li s-a spus ca acele majorari nu beneficiaza de nicio scutire acum pentru ca nu mai au suport,datoria principala fiind stinsa si ca a fost adaugata ca atare,fara alte majorari adaugate si de asemenea,ara facilitati
exista un for superior unde sa se adreseze pentru o contestatie,ceva?poate au o sansa sa mai recupereze anul asta
in fond,oamenii nu au nicio vina ca primaria s-a folosit de ei oferindu-le facilitati cand au avut nevoie sa stranga bani la buget
v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da un sfat
Am o bucatica de teren agricol pentru care platesc impozit 28 lei
am platit in data de 21.dec.2011 si desi nu aveam restante pe anii anteriori mi s-au calculat majorari in valoare de 54 lei.
Dupa socoteala mea ar fi trebuit sa am penalitati,dobanzi,majorari sau cum le-o zice numai pe anul in curs
Mi s-a explicat ca aceste penalizari se datoreaza faptului ca in anul 2009,platind in decembrie,am beneficiat de scutirea penalitatilor prin hotarare a consiliului local
Acum acest consiliu isi ia inapoi cadoul si ne baga la plata majorarile de atunci
Nu sunt de specialitate dar am incercat sa inteleg si eu noua lege
Mi se pare ca la cap XI al 2 datoriile comunicate ulterior stingerii s-ar anula
Vreau sa stiu daca am gandit corect sau daca primaria are dreptate
Multumesc!
Răspuns la discuția impozit teren si penalitati
cum putem avea control ca sumele pe care le platim in fiecare an sunt cele corecte?noi platim suma care ni se comunica si credem ca ne-am facut datoria
un certificat fiscal poate atesta faptul ca pana la eliberarea lui orice datorie este stinsa?sau si atunci pot fi surprize daca ei au gresit ceva la un moment dat?
poate cineva sa-mi spuna la 205 lei p2 2010 si tot ata pe 2011 cat ar fi corect,dupa lege penalitatile?
vreau sa platesc impozitul pe teren agricol si mi s-au comunicat niste penalitati f. mari
la suma de 205 lei neplatita de la 1 ian 2010 pana in prezent am penalitati calculate in valoare de 473 lei
e posibil sa fie atat?
si daca la 1 ian 2010 eram la zi cu platile,e posibil sa vina din urma cu ceva penalizari pe motiv ca nu mi-au fost retinute la momentul respectiv,sa zicem 2006 sau 2008?au dreptul legal sa faca asta?