S-a prezentat la politie sa dea declaratie, din cate am inteles i s-a dat un avocat din oficiu si cica era si procurorul acolo, nu i-au facut nimic insa i-au zis ca o sa-l mai cheme pt o declaratie si ca nu are voie sa paraseasca tara 30 de zile sau sa-si schimbe nr de tel, etc..ma ingrijoreaza lucrurile astea..celuilalt cica i-ar fi facut dosar si declaratia lui au adaugat-o dosarului celuilalt.mi-e frica ca dintr-o prostie de genul sa nu degenereze in ceva mai mare. :(
Mai am o intrebare, la declaratie ce e mai bn pt el sa faca sa zica ca a dat asa ceva respectivului sau sa zica ca nu a facut asa ceva asta daca afla ca nu au dovezi impotriva lui??
Problema e ca a fost o mare prostie din partea acestuia ce a facut si o intamplare nefericita si nu are antecedente si a fost o singura data care s-a terminat prost se pare, sper sa nu aiba probleme care sa-i afecteze cazierul si viitorul insa
Hello, am o nelamurire, o persoana a fost prinsa detinand 'iarba' iar acesta a dat numele celui care i-a vandut-o, mai exact 3,5 g, persoana care a vandut 'iarba' nefiind dealar ci doar un intermediar care a fost rugat sa faca rost, marfa nefiind a lui si el neavand niciun profit din vanzarea ei.acesta a primit citatie sa se prezinte la politie sa declare ce stie, si intrebarea mea este ce s-ar putea intampla acum, tinand cont ca in aceeasi situatie a fost si o alta persoana dar care s-a prezentat fara sa primeasca citatie si care a dat declaratie si i-au dat drumul fara sa pateasca nimic.