avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate pricopev

Activitate pricopev

Ce document este necesar pentru că o succesiune să se poată face in lipsa mea (eu făcând parte din moștenitori și vreau să renunț la partea mea in favoarea altcuiva) ? Menționez că momentan eu locuiesc in Italia. Mulțumesc
Pt. OvidiuT25 - Multumesc pt raspuns - (avizat si la obiect). Inca nu mi-au venit rezultatele de la IML si banuiam faptul ca e foarte delicata problema mea fiind la limita cu acel 0.41. Am discutat cu un medic si acesta mi-a spus ca sunt foarte multi factori care influenteaza cresterea (scaderea) alcoolemiei din sange. Sper sa fie sub 0.8
Are cineva idee... am baut un sprit de "vara" pe la ora 15 si o bere pe la ora 16, dupa care am mancat. La ora 18. mi-a iesit in aer o alcoolemie de 0.41, ce sanse sunt sa fie sub 0.80 in sange? Ms.
Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii).
In decursul a 20 min am fost oprit de doua echipaje de politie.
Primul dintre ele dupa ce m-au cautat de extintor, triunghi, trusa medicala etc... mi-au dat amenda pt. centura.
Al dolea a fost direct pe alcool.
Am uitat sa mentionez ca in jurul pranzului (orele 12-13) am baut 2 pahare mici de vin (sprit) iar in jurul orelor 16 o bere dupa care am mancat. Mi-a iesit o alcoolemie de 0.41 la etilotest (asta in jurul orelor 18.30). Mi s-au recoltat cele doua probe biologice in jurul orelor 19 si 20.15. Desi am citit ca la sange cantitatea de alcool se dubleaza as dori sa intreb pe cineva daca are idee cam in cat timp vin rezultatele de la sange si daca am vre-o sansa sa nu depaseasca 0.8.
Multumesc