avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie la volan

Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii).
In decursul a 20 min am fost oprit de doua echipaje de politie.
Primul dintre ele dupa ce m-au cautat de extintor, triunghi, trusa medicala etc... mi-au dat amenda pt. centura.
Al dolea a fost direct pe alcool.
Am uitat sa mentionez ca in jurul pranzului (orele 12-13) am baut 2 pahare mici de vin (sprit) iar in jurul orelor 16 o bere dupa care am mancat. Mi-a iesit o alcoolemie de 0.41 la etilotest (asta in jurul orelor 18.30). Mi s-au recoltat cele doua probe biologice in jurul orelor 19 si 20.15. Desi am citit ca la sange cantitatea de alcool se dubleaza as dori sa intreb pe cineva daca are idee cam in cat timp vin rezultatele de la sange si daca am vre-o sansa sa nu depaseasca 0.8.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andrei Constantina , utilizator 18:48, 22 Iunie 2024
aveti toate sansele sa nu depaseasca 0,8. mult succes
Daca nu ies sub 0,80 contestati rezultatele. Aveti sanse.
Daca vreti sa ajunga mai repede, trebuie sa le platiti (160 lei).
Da aveti sanse sa va vina o alcoolemie sub 8,8 deoarece intre ora consumului si ora analizelor a trecut destul timp si ati si servit masa intre timp. Asta daca este adevarat ce ati relatat. Daca asteptati dupa politie si nu mergeti sa platiti proba biologica o sa ateptati mult si bine raspunsul. Si fara acest raspuns permisul dv va ramane suspendat.
Buna ziua,deși am citit pe forum eu nu am înțeles mare lucru.As dori să știu sau ce ma sfătuiți . Soțul meu a avut accident rutier și consumase alcool, specific că el are diabet zaharat tip 2 și ia ieșit o alcoolemie de 0, 93mg/l i sa recoltat probe dar nu avem rezultate. Și i sa deschis dosar penal. Mulțumesc


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan soldat cu dosar penal vovy vovy Va salut, :help: Mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,43 in aerul expirat:\"> ; sange mi s-a recoltat la 2 ore de cand am fost depistat. Cine stie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit băut la volan, am suflat în aparat mi-a ieșit ... Giuliano1234 Giuliano1234 Am fost oprit băut la volan am suflat în aparat mia ieșit 0,45 in aer mi-a luat probe biologice și mia ieșit în sânge 0,78 respectiv 0,56 dl procuror a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)