VA MULTUMESC MULT PENTRU SFATURI SI SPRIJIN!!!!!!!!
SARBATORI FERICITE !!!
LA MULTI ANI!!!
Inca o precizare eu sunt lider de sindicat acolo la scoala.
Iar daca se mai repeta am sa depun sesizare direct la MECT , la ISJ nu am de castigat, directorul este mana in mana cu cei mai mari.
Sau poate e mai bine sa fac mai intai la sindicat o plângere ???
Vă multumesc mult pentru raspuns !!!
Sper sa se rezolve cât mai repede conflictul,(deși nu vad nici o solutie momentan) se lucrează in tensiune si sincer astept in orice clipă să mai facă ceva impotriva mea( mereu imi pune „ bete in roate”), măcar de nu ar mai tipa la mine că mă intimideaza foarte tare. ( Să țipi tu in gura mare de față cu colegii că ai ieșit prost la inspectie pentru că nu ai valoare , .... și nici un proiect educational si alte activități făcute de mine nu sunt bune -asta pt că eu si sotia dumnealui in caz de restrângere trebuie sa concurăm la punctaj ...... si multe, multe altele).
Mă gandeam sa-l dau in judecată, ma simt umilită și restrictionată, nu stiu ce am sa fac in continuare...............
Buna ziua!!!
Sunt angajată în sitemul de învățământ și în cele 3 luni de zile ale anului școlar 2011-2012, am fost agresata verbal (pe un ton EXAGERAT de ridicat) de 2 ori de directorul unitătii (nou venit) în plină cancelarie pentru ca am avut curajul să-i spun direct ce mă nemultumește în legătură cu activitățile didactice (...) . Vă rog să-mi spuneți ce aș putea eu sa fac, mai ales că ultima dată mi s-au spus vorbe (...) ce au dus la stricarea imaginii și a reputației de cadru didactic după 14 ani de experiență. Sunt EXTREM de tensionată la acest moment , mai ales ca in penultima saptămână a semestrului I am avut și asistență la lecție de la ISJ ( să zicem ca nu comandată- deși am tot dreptul să cred asta după conflictele cu dir. tinând cont de relațiile pe care le are) . Și după toate astea tot eu amenințată ca o să fiu dată in judecată dacă nu tac.
VÃ ROG INSISTENT SÃ-MI RÃSPUNDEȚI !!!!!!!!!!!!!!