avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate liviu40

Activitate liviu40

Răspuns la discuția Reforma sanatatii!
deab a scris:

Pentru inceput,doresc sa mentionez faptul ca nu reprezint nicio societate,broker ,bla.bla de asigurari! Am participat la pilonul 2 de pensii,unde am facut o suma modica,singurii bani pe care i-am dat atunci au fost pentru codul AMF.Imi doresc sa particip si la reforma in sanatate,bineinteles ca m-am pus pe studiat,dar SOC, observ ca unii dintre noi avem darul de a intra nesiliti de nimeni in teapa,in prostie si alte bube! Firme gen SA--E,BA---N,AL-A cica organizeaza cursuri de pregatire unde dai intre 65 si 100 ron;acum n-ar fi mare pierdere,dar problema e ca-ti "tragi" in mocirla neamul,prietenii,etc participand la acest sistem piramidal(100.000 colaboratori x 65 ron=).Intrebare intrebatoare:cum de toti cei in cauza("colaboratorii") nu s-au sesizat in momentul in care li s-au cerut chitanta in original si COPIA DUPA BULETIN?Ei nu sunt constienti de faptul ca propriile lor semnaturi si copii buletine vor reprezenta baza de date pe care si-o vor forma "capii" respectivelor firme(ei sunt deja asistenti brokeri)? Sa deschidem ochii inainte de....

laso balta invata sa studiezi legile inainte de a face comentarii inutile ,stai si te uita in continuare si ai sa castigi cat ai castigat si la pilonul 2 o suma modica in timp ce altii au facut vile din banii castigati atunci ,defapt mai mult de atat nu ai sa poti niciodata fiindca nu vrei sa poti mai mult si negi cu desavarsire ca se poate mai mult ,in legatura cu codul AMF ai sa platesti si acum dar peste 150 lei in timp ce altii care au o structura si au platit taxe de seminar nu vor plati acea taxa .