avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Activitate vladimirdosciuc

Activitate vladimirdosciuc

Răspuns la discuția probleme cu asigurarile
"Conform prevederilor art. 36 alin. 2 prin ordinul 5/2000 asiguratorul poate desfasura investigatii in termen de cel mult 3 luni de la data avizarii producerii evenimentului asigurat..." Nu pot atasa adresa CSA-ului pt. ca apare numele asiguratorului
Am revenit deoarece tot nu pot lua masina. Pe data de 28 oct. a fost facut dosarul, deci au trecut mai mult de 3 luni. E normal? Mai ales ca dupa ce am facut reclamatie la CSA domnii s-au suparat pe mine. Va rog sa ma trimiteti unde trebuie pentru a o recupera.
In primul rind multumiri pt.toate sfaturile. Sincer nu ma asteptam.Ar mai fi ceva: in data de 16 dec. (la o zi dupa ce am fost la firma de asigurari indignat de situatie) am primit prin firma de curierat o notificare -de la aceeasi firma de asigurari -nedatata si fara nr.cum ca ' va aducem la cunostinta ca societatea noastra efectueaza certari cu privire la evenimentul rutier mai sus mentionat'.Da.am mai multe variante oficiale si neoficiale. Dar sincer i-mi este frica de costuri si de faptul ca mai vad masina peste 2 ani.O sa incerc sa fac tot ce a-ti spus in 2 zile.
Nu am semnat nimic. Am aflat ulterior tot de la asigurari treaba cu 3 luni. Dar problema e alta: cite luni voi sta cu masina in service? Nu cred ca e normal.Nu a fost vina mea . Am apelat la politistul care a facut procesul verbal sa ma ajute cu poza dar a spus ca nu se poate.De,politia e in slujba noastra. Ce trebuie sa fac? Nu i-mi vine sa cred!
Buna ziua.Nu stiu unde sa ma duc sa-mi rezolv problema.Pe data de 27 oct. 2011 am fost inplicat intr-un accident rutier (in Bucuresti) urmat de prezentarea partilor la politie, unde ,bine inteles, s-au intocmit procese verbale urmate de suspendarea permisului auto celuilalt sofer, eu fiind nevinovat.A doua zi m-am prezentat la firma de asigurari a celui vinovat cu toate documentele necesare unde a fost intocmit dosarul pt. reparatie.Pe data de 05 dec. am fost chemat la service , dupa 5 zile masina a fost gata numai ca eu nu am voie sa-mi iau masina pt.ca nu sa dat acceptul de plata deoarece nu exista la dosar (intocmit de catre asigurator) si poza masinii asiguratului.Repet, cu procese verbale de la politie.Nu stiu ce sa fac.:">