avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Activitate 7jellies

Activitate 7jellies

Răspuns la discuția Buletin pierdut
Multumesc. Asta voiam sa stiu daca se poate face in Bucuresti fara sa ma duc la domiciliul meu.
Răspuns la discuția Buletin pierdut
Nu am spus ca vreau sa il fac cu domiciliul in alt oras. Vreau sa il fac in Bucuresti, cu domiciliul in Bucuresti, desi eu sunt din provincie, nascuta si ultimul domiciliu a fost in provincie. E posibil?
Discuție Buletin pierdut
Buna seara!

As avea si eu o intrebare la dumneavoastra. Mi-am pierdut buletinul in Bucuresti si sunt din provincie. Cum as putea sa rezolv sa il fac in Bucuresti fara sa fie nevoie sa ma deplasez.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Noul Cod de procedura civila
M-ar interesa în special modificările ce țin de judecata în fond si cât cea în căile de atac și cele care țin de căile de atac în procesul civil, în general.Vă mulțumesc!
Buna! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie, in mare, ce aduce nou, din punct de vedere al continutului, Legea 134 din 2010 fata de " vechiul" Codul de Procedura civila?
Răspuns la discuția procuror
Va multumesc pentru informatii. ma surprinde faptul ca masterul nu se ia in considerare in acest caz, oare un master in drept nu echivaleaza cu anii de licenta?
Discuție procuror
As avea si eu o intrebare, pentru cine se pricepe...daca termin o facultate de administratie publica si un master in drept civil sau penal as putea sa ma inscriu la institutul national de magistratura sa ajung procuror?
Va multumesc!