avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Activitate PandelicafaraFrica

Activitate PandelicafaraFrica

Răspuns la discuția Vreau sa dau MECTS in judecata
Voila ca eliberatorul lui elis stie carte! Bravo, e opinie pertinenta :kissing:
Răspuns la discuția Vreau sa dau MECTS in judecata
Trebe obtinut raspunsul angajatorului. Am zis de contencios pentru ca am avut o speta similara castigata la TB, angajator un liceu. Acum e in recurs la cab. Se poate merge si pe litigii de munca, e liberu` acces al pagubasului la justitia divina, pana la urma :love2:
Răspuns la discuția Vreau sa dau MECTS in judecata
Cauza neintelegerilor este nerecunoasterea diplomei. Este actiune pe contencios administrativ. Dar cum se apropie sarbatorile, cum oamenii ce lucreaza cu copii sunt firi boeme, poate ca va renunta inclusiv la salariul recunoscut si va face doar munca pro bono. La Patrie reconnaissante!:love1:
Răspuns la discuția Vreau sa dau MECTS in judecata
Draga Domnita, va vaz nitel neajutorata. Sfaturile pe care le primiti, sunt bine intentionate, da` nu in mod necesar si absolut obligatoriu avizate. Gasesc ca nimerit ar fi sa procedati cum a zis eliberatoarea lui elis "freeelis": cerere angajator, asteptati raspuns, dati angajatorul in judecata. Circumstantiati in functie de raspunsul primit la solicitarea dvs. Daca mergeti cu actiune impotriva MECTS, va va fi respinsa de curtea de apel ca neintemeiata - ministerul nu a facut niciun act prin care sa va prejudicieze interesele (nici angajatorul nu va va pune la dispozitie vreo circulara din partea ministerului). Si nu mai vorbesc ca la curtea de apel pretul unui avocat este mai mare (sunt mai bine hraniti acolo, curtea de apel e proaspat renovata, etc., etc.)