Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret promotia 2005.Ideea este ca eu am o diploma semnata si stampilata de MECTS iar ei acum vezi doamne nu o mai recunosc si imi refuza plata unui drept salarial pe baza acestei diplome pe motivul ca nu ar fi fost acreditata forma de inv. FR.Dar eu stiu ca diploma mea odata emisa este valabila pana la anularea ei de catre o instanta judecatoreasca si ca MECTS nu are aceasta competenta.Imi puteti spune daca asa este? Si cam care ar fi pretul unui avocat pt un proces contra MECTS? Va multumesc mult.
Intr-o speta, I.C.C.J. a decis ca diploma de licenta este VALABILA, daca nicio instanta judecatoreasca nu s-a pronuntat in sensul constatarii nulitatii sau anularii actului...asadar, diploma de licenta este valabila si isi prduce efectele...
In acest caz, va puteti adresa instantei de judecata ... procedura ar fi urmatoarea:
1. o cerere catre angajator
2. asteptati raspunsul angajatorului ca va refuza sa va plateasca ca avand studii superioare
3. actiunea in instanta .
Merci.Deci imi recomandati sa dau in judecata gradinita la care lucrez sau Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru ca refuza sa recunoasca diploma semnata si stampilata tot de ei,de altfel?
De fapt, dati in judecat gradinita si nu Ministerul ... intrucat , angajatorul dvs este gradinita si nu Ministerul ...gradinita este de stat sau privata ?... ce functie aveti trecuta in c.i.m.?
Diploma spiru haret
sdan
Chiar daca poate, a devenit un subiect plictisitor, ma vad nevoit sa apelez la dvs. ptr. urmatoarea problema
- am deschis actiune la CA ptr. eliberarea ... (vezi toată discuția)