avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... diploma spiru haret
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

diploma spiru haret

Chiar daca poate, a devenit un subiect plictisitor, ma vad nevoit sa apelez la dvs. ptr. urmatoarea problema
- am deschis actiune la CA ptr. eliberarea diplomei de licenta
- am introdus recurs la ICCJ, procesul s-a judecat in octombrie 2012 si ni s-a dat castig de cauza in sensul ca, prin decizia instantei, irevocabila, s-a admis recursul si a obligat MECTS sa aprobe eliberarea tipizatelor de diplome si Spiru Haret sa le tipareasca si sa ni le elibereze.
Problemele mea sunt urmatoarele:
- mai este posibila vreo cale de atac ce poate fi exercitat de MECTS?
- in cat timp pot intra in posesia deciziei ICCJ mentionata?
- cum trebuie sa procedez pentru a mi se elibera diploma de licenta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 00:42, 22 Ianuarie 2013
Ar fi fost bine daca ati fi dat si alte detalii: cand ati absolvit examenul de licenta, daca v-au dat o adeverinta si pe ce perioada a fost valabila aceasta, daca sunteti in afara termenului inscris pe adeverinta, ce prevede contractul de studii. Din alte cauze similare, stiu ca absolventii au chemat in judecata Universitatea, iar CA a respins chemarea in garantie a MECTS de catre Universitate, pe care a obligat-o sa le acorde. Puteati de asemenea, constrans fiind, sa achitati taxa de eliberare la urgenta, urmand ca ulterior sa v-o recuperati in instanta, alaturi de alte drepturi conexe, daca le puteti sustine cu dovezi (nu v-ati inscris la masterat, nu v-ati angajat pe un post corespunzator studiilor obtinute).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)