Chiar daca poate, a devenit un subiect plictisitor, ma vad nevoit sa apelez la dvs. ptr. urmatoarea problema
- am deschis actiune la CA ptr. eliberarea diplomei de licenta
- am introdus recurs la ICCJ, procesul s-a judecat in octombrie 2012 si ni s-a dat castig de cauza in sensul ca, prin decizia instantei, irevocabila, s-a admis recursul si a obligat MECTS sa aprobe eliberarea tipizatelor de diplome si Spiru Haret sa le tipareasca si sa ni le elibereze.
Problemele mea sunt urmatoarele:
- mai este posibila vreo cale de atac ce poate fi exercitat de MECTS?
- in cat timp pot intra in posesia deciziei ICCJ mentionata?
- cum trebuie sa procedez pentru a mi se elibera diploma de licenta?
Multumesc
Ar fi fost bine daca ati fi dat si alte detalii: cand ati absolvit examenul de licenta, daca v-au dat o adeverinta si pe ce perioada a fost valabila aceasta, daca sunteti in afara termenului inscris pe adeverinta, ce prevede contractul de studii. Din alte cauze similare, stiu ca absolventii au chemat in judecata Universitatea, iar CA a respins chemarea in garantie a MECTS de catre Universitate, pe care a obligat-o sa le acorde. Puteati de asemenea, constrans fiind, sa achitati taxa de eliberare la urgenta, urmand ca ulterior sa v-o recuperati in instanta, alaturi de alte drepturi conexe, daca le puteti sustine cu dovezi (nu v-ati inscris la masterat, nu v-ati angajat pe un post corespunzator studiilor obtinute).