avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... valabilitatea diplomei de licenta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

valabilitatea diplomei de licenta

Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ani, 240 de credite. Am intrat in posesia adeverintei de licenta in luna iulie 2009, dar nu si in posesia diplomei de licenta, datorita OU10/2009 data de Emil Boc. In prezent am fost anuntata ca urmeaza sa fiu promovata in clasa (sunt functionar public) si ca este nevoie sa-mi aduc diploma de licenta. Cum aceasta deocamdata nu se elibereaza datorita scandalului dintre Spiru Haret si Ministerul Invatamantului, o sa pierd aceasta promovare mult asteptata.Va rog din suflet sa imi dat un sfat pentru a putea sa intru cat mai curand in posesia diplome sau sa mi se recunoasca studiile. Sunt de acord sa actionez in judecata atat Facultatea cat si Ministerul Invatamantului.
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , Consultant resurse umane 07:52, 10 Decembrie 2010
Promovati actiune judecatoreasca-obligatia de a face.

andymaurul
Adeverința ar trebui să fie suficientă. Deocamdată. La toți li se eliberează diplomele de licență după.... ceva vreme, nu sunteți o excepție.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
sd2010, utilizator
sd2010 a scris:

Adeverința ar trebui să fie suficientă.


La orice facultate,adeverinta are valabilitate de 12 luni de la data emiterii.

andymaurul
Din punct de vedere legal, adeverinta tine locul diplomei de licenta. Nu cred ca cineva va va refuza promovarea din aceasta cauza.
Asa cum am aratat ,adeverinta nu mai este valabila.

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Nu pot promova in grad profesional datorita lipsei diplomei de licenta, am doar adeverinta alinus1128 alinus1128 La servici urmeaza sa fiu promovata in grad profesional si am ghinionul sa fac parte dintre cei care au terminat in anul 2009 la Univ. Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei adeverinte de licenta OanaTurtoi OanaTurtoi Buna ziua! Pentru intelegerea celor 2 intrebari, as dori sa fac mici precizari: intre anii 2006-2009 am urmat si absolvit cursurile unei facultati din cadrul ... (vezi toată discuția)