avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Valabilitatea unei adeverinte de licenta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Valabilitatea unei adeverinte de licenta

Buna ziua!
Pentru intelegerea celor 2 intrebari, as dori sa fac mici precizari: intre anii 2006-2009 am urmat si absolvit cursurile unei facultati din cadrul Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti, promotia 2009, invatamant la distanta. De la momentul eliberarii adeverintei (2009) si pana in prezent, USH nu mi-a eliberat Diploma de Licenta, desi aceasta avea obligatia ca in termen de 12 luni (termenul de valabilitate al adeverintei). Motivul fiind acela ca, Ministerul Educatiei nu aproba tiparirea formularului tipizat necesar completarii diplomei in cauza.
Intrebarile mele: Adeverinta de licenta emisa de USH mai este valabila (intrucat nicio autoritate administrativa sau instanta judecatoreasca nu s-a pronuntat in sensul revocarii/constatarii nulitatii sau anularii actului)? Aceasta adeverinta produce in continuare efecte juridice, ceea ce ar presupune ca trebuie sa mi se recunoasca toate drepturile conferite de lege pe baza acesteia?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Valabilitate_adeverinta_ush OanaTurtoi OanaTurtoi Buna ziua! In anul 2009 am absolvit Relatii Internationale si Studii Europene - ID. De la momentul eliberarii adeverintei (2009) si pana in prezent, USH nu ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)