avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate unmilllion

Activitate unmilllion

Răspuns la discuția Accident de masina
Prima intalnire cu femeia(Director) de mi-a spus ca nu merge cu asigurarea si sa-i fac gardul,am zis ok,caut eu o firma sau muncitori,dupa o zi ma duc cu un prieten de-al meu sa vedem ce rezolvam,am vorbit din nou cu femeia(director)amicul asta al meu i-a spus ca merge cu asigurarea ca de aceea le platim si a spus ca ea nu sta sa umble pe la politie si prin alte locuri si sa-i facem gardul,am iesit din birou afara,sa luam masuratorile la gard,imreuna cu administratorul de acolo si apoi am plecat sa ne informam pe la magazine.Revenind dupa 30 de minute inapoi in curtea firmei amicul meu a zis sa indreptam gardul(gardul era in curte pe iarba)si i-a dat cateva ciocane,si paznicul ne-a ajutat apoi l-am pus la loc pe iarba la locul lui unde era depozitat.La a treia intalnire m-am dus informat cu asigurarea sa-i spun femeii(director)ce-i trebuie si numai ea poate sa-si deschida dosarul fiind pagubita,a devenit istericasi mi-a spus ca face reclamatie la politie pentru distrugere ca am venit si am indretpat gardul ca ce constatare m-ai face asiguratorul.Stie cineva ceva.Are dreptate?Ea m-a obligat sa-i fac gardul din banii mei spunandu-mi ca nu e buna asigurarea iar eu m-am luat dupa ea!
Salutare!Am o problema si daca ati trecut printr-o astel de problema va rog sa dati un reply/sfat.Am intrat cu masina intr-un gard al unui depozit/teren cu spatii inchiriate.Fara raniti,accident usor fara victime.Paznicul de acolo mi-a luat numele si a sunat directoarea.Femeia(director) a spus ca pot baga masina in incinta,iar dimineata urmatoare sa ma prezint la ea la birou sa discut cu ea.Dar mai intai am fost cu ea la biroul accidente usoare sa-i faca poze,tractata,si tot tractata am adus-o inapoi in incinta deoarece am considerat ca la 3 dimineata nu as avea loc sa o las la bloc din mai multe motive asa ca am lasat-o acolo de buna credinta,Politia mi-a luat declaratia cum s-a intamplat si m-a sanctionat cu o amenda.A doua zi am fost la femeie(director) sa vorbesc cu ea si i-am spus ca am asigurare RCA(Asirom),ea spunandu-mi ca cica e numai pentru masini,nu si pentru paguba produsa(nici nu s-a uitat pe asigurare)Si mi-a spus sa rezolv cu gardul cat mai repede ca altfel nu imi da masina si ma lasa o saptamana sa caut o firma de reparat gardul iar dupa o saptamana o sa imi ia chirie 100ron pe parcare.Ce pot face in cazul acesta?Asigurarea si talonul este pe alt nume iar eu am fost soferul,politia sanctionandu-ma pe mine,politistul a spus ca femeia sa vina sa-si ia copia dupa asigurare si p-v si sasi faca gardul!Si o alta intrebare are cum sa-mi factureze fara acceptul meu sau semnatura?A inceput sa devina isterica femeia(director)si mi-a spus ca imi ia 100 ron pe zi din ziua in care am lasat masina! E corect?Cum pot proceda?
Răspuns la discuția cumparator de buna credinta
Buna seara!Am cumparat o masina dar nu am trecut-o pe numele meu,iar acea persoana a scos-o de la circa financiara.Daca circul cu ea asa ce mi se poate intampla?Si daca masina a fost scoasa de la financiar in 2010 si eu vreau sa o trec in 2012..platesc din urma?.Multumesc
Răspuns la discuția impozit pe masina radiata
Buna...Am cumparat o masina acum 1 luna de la un baiat doar cartea masinii,talonul,asigurarea..fara nici un act de v-c...insa masina si actele mentionate mai sus sunt pe numele unei doamne din BV care a vandut-o unui baiat prin 2009 probabil a radiat-o de la fiscall...ce as putea sa fac sa o trec pe numele meu...cu care propietar..si in toti acesti ani mai plateste cineva impozitul din urma?Multumesc frumos!:">