Buna ziua,
Daca un medical raportat pe luna iunie si iulie anul 2012 de catre angajator pentru un salariat care a depasit 90 de zile calendaristice(FIIND PLATITE IN LUNILE RESPECTIVE) iar in situatia cand am solicitat la CASMB banii pe concediile medicale suportate din fondul de asigurari am fost instiintati ca nu putem sa ne luam banii din cauza acestor concedii medicale care au fost eronate din lipsa avizului medicului expert pentru ca depaseste 90 de zile.
Am mers la medicul expert dar viza nu o pune din urma fiind vorba de anul 2012.
In aceasta situatie eu angajator cum pot remedia aceasta situatie avand in vedere ca anul 2012 este incheiat iar salariata respectiva nu mai este angajata mea.
Buna ziua,
Daca angajez un salariat pe ONG CU CONVENTIE CIVILA pentru legalitate ce trebuie sa fac si sa depun la administratia financiara?in momentul incheierii conventiei civile.
Buna ziua,
Am si eu o rugaminte la dvs. in legatura cu pfa in unitatile sanitare.
Daca se incheie un contract de prestari servicii ptr. pfa si presteaza activitate ca un salariat in program de 7 ore ,modificandu-se Codul fisacal unde a fost introdus persoana dependenta si independenta unitatea trebuie sa vireze si pentru el contributiile angajatorului ca si la un salariat care presteaza activitate in baza unui contract de munca sau contributiile sunt platite de catre el.
Exista o nelamurire persoana depenta este persoana care foloseste infrastructura unitatii iar independenta e alta decat dependenta.
Va multumesc si astept un raspuns.