Multumesc frumos,ptr.sfat.Craciun fericit!
Va multumesc frumos,ptr raspuns.Stiam ca se ia in considerare numai certificatul medical de la medicul legist.Da am observat ca si politistii,nu prea vor sa-si faca datoria.Eu vreau ca sa se repecte legea.Pai,ce inseamna sa actionezi asa cum te taie capul, netinand cont de litera si spiritul legii.Am vazut ca politistii,nici macar nu o cunosc si poate din aceasta cauza evita sa o aplice.Eliberarea certificatului medico-legal,ma costa destul de mult si nu detin acesti bani.Asa ca voi depune plangere,mentionez , existenta martorului si sa-i rog sa-l protejeze ca sa nu aiba probleme dupa aceea.Agresorul este impiegat de miscare la SNCFR si ma mir cum a ajuns sa ocupe un post important pentru siguranta circulatiei .Sa auzim numai de bine !
Buna! De telefonat, am telefonat eu dar direct la Politia rurala din comuna.Intre timp, a venit si martorul si l-am dat la telefon sa vorbeasca cu agentul de politie. Dupa incheierea convorbirii telefonice,martorul m-a rugat sa nu-l citez, ca nu vrea sa ajunga ,sa dea declaratie la Politie.Cand am fost la medicul de familie sa ma consulte,acesta mi-a spus ca pana ma duc,, rezultatele investigatiei medicale nu vor avea rezultatul scontat,nefiind nevoie de internare,etc.Ce ma deranjeaza, este ca intr-o tara europeana, cu pretentii,poti lua bataie in plina zi si in strada, fara ca agresorul sa pateasca ceva.El vazand ca nu se iau masuri impotriva lui,continua sa-si faca de cap.Daca esti in varsta si bolnav,poti fi omorat fara nici o problema,ptr ca chiar daca exista martor,acesta se fereste sa spuna adevarul, ca sa nu se complice,din lasitate.Eu voi depune o plangere dar as vrea sa stiu daca martorul poate fi protejat,adica agresorului sa nu se dezvaluie identitatea lui.Multumesc ptr raspunsuri si Sarbatori fericite!
Azi 21 dec.2011,venind catre casa,am fost agresat de un vecin,luat prin surprindere,lovit cu pumnii in cap,alegandu-ma cu o contuzie si in plex,de am cazut la pamant. .Am sunat la Politie,au venit la mine acasa,si m-au indrumat sa fac o plangere dar dupa ce scot un certificat medico-legal.Mentionez ca a fost cineva,pe care il cunosc, care a vazut scena dar a zis sa nu-l pun martor sau sa dea declaratie la Politie.Atacul s-a petrecut la pranz.Mentionez ca martorul a vorbit la telefon cu agentul de politie, atunci cand am sunat,cofirmand cele intamplate.Cum poate cineva, sa agreseze o persoana pe drum si sa nu fie pedepsita? In secolul XXI este posibil ,sa nu ai siguranta, sa te deplasezi nestingherit dintr-un loc in altul,stand mereu cu teama ca poate te intalnesti cu nu stiu cine si acesta te ia la bataie?Cum poti sa previi sau sa te aperi daca esti agresat? Ce trebuie facut ,ca astfel de scene sa nu se mai repete.El continua,ptr faptul ca nimeni nu-i face nimic.Va multumesc frumos,ptr raspuns.