Da;;; ar fi o metoda ca sa veti securitatea Dv. de care vorbiti. Va cumparati un Sprey paralizant si faceti-l Ko, eu cred ca se va linisti. Plangere la politie,,,fara dovezi nici amenda nu'i da... Aplicati si Dv. "legea junglei", cam asa, este la noi.. Nu-mi face cinste raspunsul meu ,,,dar si eu am trecut printr-o astfel de sotuatie si nu s-a luat nici o masura de catre organele competente...Asa ca am luat-o eu...si cazul s-a rezolvat cu brio..SUCCES..
Manole Dumitru a scris:
Da;;; ar fi o metoda ca sa aveti securitatea Dv. de care vorbiti. Va cumparati un Sprey paralizant si faceti-l Ko, eu cred ca se va linisti. Plangere la politie,,,fara dovezi nici amenda nu'i da... Aplicati si Dv. "legea junglei", cam asa, este la noi.. Nu-mi face cinste raspunsul meu ,,,dar si eu am trecut printr-o astfel de sotuatie si nu s-a luat nici o masura de catre organele competente...Asa ca am luat-o eu...si cazul s-a rezolvat cu brio..SUCCES..
1.Indicati numele persoanmei care telefonat la politie si aratati ca aceasta cunoaste identitatea agresorului.
Aceasta persoana va fi citata ca martor si va fi obligata sa declare adevarul , mai ales daca ea a anuntat politia la prin "Dispeceratul 112", situatie in care sesizarea sa a fost inregitrata , situatie in care va fi confruntata cu aceasta inregistrare.
Ati fost la medicul legist ?
Vi s-a eliberat certificat medico-legal ?
Cate zile de ingrijiri sunt stipulate in acesta ?
Buna! De telefonat, am telefonat eu dar direct la Politia rurala din comuna.Intre timp, a venit si martorul si l-am dat la telefon sa vorbeasca cu agentul de politie. Dupa incheierea convorbirii telefonice,martorul m-a rugat sa nu-l citez, ca nu vrea sa ajunga ,sa dea declaratie la Politie.Cand am fost la medicul de familie sa ma consulte,acesta mi-a spus ca pana ma duc,, rezultatele investigatiei medicale nu vor avea rezultatul scontat,nefiind nevoie de internare,etc.Ce ma deranjeaza, este ca intr-o tara europeana, cu pretentii,poti lua bataie in plina zi si in strada, fara ca agresorul sa pateasca ceva.El vazand ca nu se iau masuri impotriva lui,continua sa-si faca de cap.Daca esti in varsta si bolnav,poti fi omorat fara nici o problema,ptr ca chiar daca exista martor,acesta se fereste sa spuna adevarul, ca sa nu se complice,din lasitate.Eu voi depune o plangere dar as vrea sa stiu daca martorul poate fi protejat,adica agresorului sa nu se dezvaluie identitatea lui.Multumesc ptr raspunsuri si Sarbatori fericite!
In principiu , aveti dreptate , dar din nefericire pentru dvs , intotdeauna , in justitie , faptele trebuie sa se bazeze pe probe.
Eu cred ca in orice situatie de acest gen ,"efectul scontat" despre faceti vorbire , trebuie sa fie condamnarea vinovatului sau achitarea nevinovatului.
Mai cred ca persoana despre care relatati , ar fi trebuit , in calitate de martor sa arate adevarul.
Oricum , nefacand niciun demers , nu putem discuta despre un efect , mai ales atunci cand in locul juristului sau medicului legist, se pronunta medicul de familie.
Stim cu totii , ce se petrece in localitatile rurale cu unii politisti si cat de "competenti" pot fi acestia , deci ei , probabil ca si-au multumit , macar in sinea lor , pentru ca nu au nimic de facut