Buna ziua
In urma cu cateva zile soacra mea a fost agresata de al 2 lea ginere al ei respectiv a aruncat in ia cu o vaza provocand o leziune la cap si la mana ca urmare a necesitat interventie chirurgicala dar a refuzat spitalizarea La scandalul provocat a fost martora sotia mea (fiica dansei) la care politia venind la fata locului a pus-o sa semneze ceva hartii (!!!!) ca martor Am depus plangere penala si am scos certificat medico-legal unde este scris ca are nevoie de 10 zile de ingrijiri medicale.Intre timp vad ca soacra mea tinde sa dea inapoi adica nu prea vrea sa mearga mai departe cu procesul care se pare ca va urma.Din cate vad eu ,ii este frica ca ginerele ei va face puscarie si fiica ei va ramane pe drumuri.....Intrebarea mea este daca sotia mea care a fost martora atunci cand a agresat-o are un cuvant de spus daca se retrage plangerea ?Noi dorim continuarea cercetarilor.
A ramane pe drumuri ar insemna ca nu o va mai lua nimeni de sotie (se presupune a baga divort) si cat de cat ginerica (agresoru) mai aduce din cand in cand un ban in casa Din cate am inteles de la ofiteri de politie ca daca ii dau eu ,,o busuioaca,,imi face si mie dosar penal.Apropo.ginerica mai are 4-5 plangeri la politie pentru tulburarea linistii publice si pentru amenintari.
A avea dosar penal e una, a face pușcărie, alta.
Ce mentalitate..nu o mai ia nimeni de soție. Hm, și dacă nu o mai ia, ce? Nu cred ca prefera sa ia bătaie decât sa muncească. Nu cred ca nu e violent cu ea, dacă a fost cu soacra.
E dreptul soacrei sa își retragă plangerea și nu aveți cum sa va împotriviti.
Daca eu postez pe o retea de socializare poza celor doi (soacra agresata si ginerele agresorul) ,din punct de vedere juridic sau penal ,pot fi cercetat? P.S.Locuim in curte comuna si incerc sa imi apar familia de eventualele ,,scapari,,ale agresorului.
Viol
danyghost
Buna.Am si eu o intrbare.La o cunostinta acasa sa intamplat un viol intr-o casa unde stau un cuplu castorit mama si sora fetei. In absenta nevestei si a surori ... (vezi toată discuția)