Buna.Am si eu o intrbare.La o cunostinta acasa sa intamplat un viol intr-o casa unde stau un cuplu castorit mama si sora fetei. In absenta nevestei si a surori fetei , ginerele a mers acasa sa manance fiind in stare avasanta de ebrietate si sa intamplat violul.Dupa ce a ajuns la luciditate fapta a fost recunoscuta de ginere nevestei si soacrei si a ajuns la intelegere ca nu se va mai intampla si soacra la iertat ca stiind faptul ca a fost cauzat totul din cauza bouturi.Pe soacra rudele o constrang sa mearga sa depuna o declarati la politie , dar ginerele avand o pedepsa de 4 ani cu suspendare dintrun antecedent pentru un furt.Soacra vrea doar sa faca o declaratie nu o plangere spunand ca la iertat.Ginerelui ce ii S-ar putea intampla?
Soacra e mai ingaduitoare cu ginerele decat cu propria fiica?
Daca il reclama va trebui sa-si ispaseasca pedeapsa care i-a fost suspendata.Sa citeasca sentinta, ca afla ce i se poate intampla.
Chiar daca nu depune plangere si sau inteles intre parti?Soacra a inteles ca sa intamplat din cauza bauturi si mai e ca fica tre sa nasca 1-2 saptamani si il cunoaste bine pe ginere si stie cum era inainte de a deveni alcolist si ginerele se duce si la psihiatru.
Am spus: daca il reclama la politie.
Daca s-au inteles amiabil, fara a depune la politie nicio declaratie, ramane fapta in familie , deci nu sunt consecinte si asteapta o noua manifestare de buna purtare din partea lui.
Se duce la psihiatru dar ii nesocoteste tratamentul.
Dar daca rudele anunta politia si , politia merge la soacra si o intreaba ca daca sa intamplat sau nu si spune ca da si sa remediat pe cale amiabile , ce se poate intampla cu ginerele?
Despre succesiune
Valeria1961
Socrii mei au murit, trebuie sa depunem actele de succesiune, Soacra inainte de a muri cu 4 ani si-a luat in casa un prieten . Dupa decesul soacrei prietenul a ... (vezi toată discuția)