avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre succesiune

Socrii mei au murit, trebuie sa depunem actele de succesiune, Soacra inainte de a muri cu 4 ani si-a luat in casa un prieten . Dupa decesul soacrei prietenul a fost dus la azil (90 ani). Baiatul mosului a venit fara sa anunte si a luat lucruri din casa. Vecinul care avea in grija casa ne-a anuntat . L-am sfatuit sa schimbe butucul de la yala . Baiatul mosului a anuntat politia si a depus plangere penala.
Intrebarea este ;se poate socoti violare de domicilui sau faptul ca sa schimbat yala poate duce la o pedeapsa penala pentru familia noastra.
Cel mai recent răspuns: Valeria1961 , utilizator 14:34, 26 Mai 2019
Violul de domiciliu constituie infractiune.
Daca va cheama la politie pentru audiere sa mergeti cu avocat.
Sunt aspecte care trebuie analizate in concret.
Cred ca nu m-am exprimat destul de explicit, nu noi am intrat in domiciliu, noi locuim la 300 km si de da inmormantare nu am fost la locatie. Baiatul celui care ia fost prieten soacrei a intrat si a luat bunuri.
Noi vrem sa stim daca a fost legala actiunea lui ,
El motiveaza ca noi nefacand succesiunea poate face ce vrea .
Eu intrebam daca putem sa il tragem la raspundere ( violare domiciliu) nefiind facuta succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare imobil, succesiune nedezbatuta mihaelagalati mihaelagalati Buna ziua.Socrul meu are titlu de proprietate pe locuinta [casa la tara si gradina din curte],este pe numele lui si a sotiei dansului care este decedata de 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune violare de domiciliu razvanx razvanx buna ziua.am explicat situatia aici https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_620080/succesiune.html iar in prezent matusa a chemat politia si a facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)