avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune violare de domiciliu

buna ziua.am explicat situatia aici www.avocatnet.ro/forum/discu...
iar in prezent matusa a chemat politia si a facut plangere pentru violare de domiciliu ea nefiind proprietara si nici buletinul pe adresa respectiva ,nelocuind fizic la adresa respectiva.sunt chemat sa dau declaratie.in curte am intrat am chei ,am chei si de la casa dar a schimbat abuziv un butuc din doua,in casa nu am intrat,pentru utilitati am contract pe numele meu pe adresa respectiva si lucrurile mele sunt in casa.sunt mostenitor descendent direct fara succesiune facuta .
Cel mai recent răspuns: razvanx , utilizator 21:50, 30 Ianuarie 2018
Veti vedea la politie care este situatia.
Legea va da dreptul sa aveti avocat la audiere si va poate fi de ajutor.

E posibil sa va fi pierdut dreptul si sa nu stiti si de aceea avocatul va poate ajuta foarte mult.
Ar fi bine sa aveti avocat care se pricepe si la penal si la civil.
Va spun acest lucru deoarece avocatii in general nu prea cunosc si dreptul penal si dreptul civil si ar fi util sa aveti avocat cu dubla specializare.
la ce drept va referiti ca l-am pierdut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre succesiune Valeria1961 Valeria1961 Socrii mei au murit, trebuie sa depunem actele de succesiune, Soacra inainte de a muri cu 4 ani si-a luat in casa un prieten . Dupa decesul soacrei prietenul a ... (vezi toată discuția)
Succesiune razvanx razvanx buna ziua .strabunicii au decedat,bunicii au decedat,mama a decedat.eu sunt stranepot.casa si terenul sunt a strabunicilor.in prezent bunicii au trei copii ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)