buna ziua .strabunicii au decedat,bunicii au decedat,mama a decedat.eu sunt stranepot.casa si terenul sunt a strabunicilor.in prezent bunicii au trei copii dintre care un copil mama mea care a decedat.am drept la mostenire partea mea care ii revenea mamei? multumesc frumos
Mulțumesc de răspuns. Dacă sora mamei a schimbat butucurile la ușă succesiunea nefiind făcută adică nimeni nu e proprietar nu am mai putut sa intru în casa unde am lucrurile personale.mentionez ca contractul la antena de satelit orange e pe numele meu pe adresa respectiva plătit la zi și doua receivere care se afla în casa.pot sparge butucul fără sa am probleme cu poliția fiind mostenitor din partea mamei.multumesc
Buna ziua,
Poate reusiti sa va intelegeti CIVILIZAT.
Daca nu atunci introduceti actiune in instanta solicitand atat dezbaterea succesiunilor cat si iesirea din indiviziune.
Va sfatuiesc sa formulati si o cerere de ordonanta presedintiala de acces in imobil.
nu ne putem intelege civilizat din cauza ei.sunt 3 succesiuni de facut si dureaza.ordonanta presedintiala de acces in imobil e o idee foarte buna dar trebuie sustinuta in instanta urgenta acesteia ca sa fie admisa.multumesc de raspuns
o sa incerc cu ordonanta presedentiala dar pana se rezolva vreau sa intru in casa unde am lucrurile personale,in casa unde imi petreceam weekendurile,acum platesc cablu tv degeaba,mentionez ca sunt clasa 1 mostenitori legali descendent direct.casa in prezent nu este locuita de nimeni si nimeni nu are domiciliul pe buletin acolo sau vreu act de proprietate.ma intereseaza daca sparg butucul poate sa imi faca matusa plangere pentru tulburare de posesie ,violare de domiciliu,distrugere sau alte chestii ,ea schimband butucul abuziv.
Mostenire casa
georgiana55
Buna ziua.
Am si eu o intrebare in legatura cu o proprietate.
Avem o casa ( de fapt doua) in aceasi curte, au fost ale bunicilor mei care au decedat de ... (vezi toată discuția)