avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate craciunroxana

Activitate craciunroxana

am vb ieri cu avocatul si a zis ca raspunsul il primim acasa,nu stim ce sa facem acest avocat a fost platit dar nu s-a prezentat la nici o infatisare a cerut de fiecare data amanare, ultima data s-a judecat in lipsa fratelui meu el nemaiputand lipsi de la serviciu ce ne sfatuiti sa facem.
nr de dosar este 1484/204/2010 dar nu am gasit nimic
va multumesc.
Se poate lua minori de la tatal cu executor daca mama a castigat procesul.
Răspuns la discuția Scoaterea unui minor din tara
va trebuie o imputernicire de la sot pentru scoaterea minorului din tara.
Procesul a avut loc pe data de 7 decembrie ,imi puteti spune in cat timp v-a primi raspuns si cand poate sa faca apel .D-l avocat care il reprezinta i-a spus sa-l contacteze dupa ce primeste decizia.La primul proces cand fratele meu a dat-o in judecata de abandon de familie pentru ca aceasta i-a parasit si a plecat in spania cu actualul concubin nu s-a prezentat la nici o infatisare nu a facut nici recurs nimic iar acum instanta ii incredinteaza minori spre intretinere dupa 3ani timp in care ea nu s-a interesat de minori si nici pensia de 200lei lunar pentru doi minori nu le-a dat-o.Cred ca in instanta a contat mai mult venitul ei decat al lui de 1000 lei altfel nu inteleg cum a putut sa-i castige .Va multumesc .
va multumesc pt raspuns.
are av dar fetita in varsta de 10 ani a fost audiata a tras cu tatal ,s-a facut anceta sociala a avut de la referinte de la scoala de la gradinita martori tot ce trebuie nu s-a tinut cont nici de dorinta minorei de a ramane cu tatal

a facut recurs si i-a fost respins acum trebuie sa faca apel
ea cere reincredintare minorilor in sp desi aceasta locuiesti impreuna cu concubinul actual avand impreuna un alt minor

da aveti dreptate dar cand aceasta locuiesti cu chirie cu concubinul si o minora fara venituri nu cred ca se poate sa mai aiba grija de inca 2minori

acest dosar se afla in judecata

nu s-a luat in cosideratie in timpul procesului ca el detine aceasta hotarare