am vb ieri cu avocatul si a zis ca raspunsul il primim acasa,nu stim ce sa facem acest avocat a fost platit dar nu s-a prezentat la nici o infatisare a cerut de fiecare data amanare, ultima data s-a judecat in lipsa fratelui meu el nemaiputand lipsi de la serviciu ce ne sfatuiti sa facem.
Procesul a avut loc pe data de 7 decembrie ,imi puteti spune in cat timp v-a primi raspuns si cand poate sa faca apel .D-l avocat care il reprezinta i-a spus sa-l contacteze dupa ce primeste decizia.La primul proces cand fratele meu a dat-o in judecata de abandon de familie pentru ca aceasta i-a parasit si a plecat in spania cu actualul concubin nu s-a prezentat la nici o infatisare nu a facut nici recurs nimic iar acum instanta ii incredinteaza minori spre intretinere dupa 3ani timp in care ea nu s-a interesat de minori si nici pensia de 200lei lunar pentru doi minori nu le-a dat-o.Cred ca in instanta a contat mai mult venitul ei decat al lui de 1000 lei altfel nu inteleg cum a putut sa-i castige .Va multumesc .
are av dar fetita in varsta de 10 ani a fost audiata a tras cu tatal ,s-a facut anceta sociala a avut de la referinte de la scoala de la gradinita martori tot ce trebuie nu s-a tinut cont nici de dorinta minorei de a ramane cu tatal
a facut recurs si i-a fost respins acum trebuie sa faca apel