avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate elena_mariana83

Activitate elena_mariana83

Răspuns la discuția Partaj dupa divort
buna ziua,va multumesc pentru raspuns. Mai am o intrebare : fosta sotie nu este in romania si nici nu ar vrea sa se intoarca , daca nu se prezinta la partaj si nici dupa , ce se poate intampla?
Răspuns la discuția Partaj dupa divort
Copii initial au fost sub tutela ei, ea a plecat din Romania,a abandonat copii si el s-a dus la tribunal si a cerut tutela lor. Ea a fost chemata la tribunal dar nu s-a prezentat. Daca el intenteaza procesul de partaj si ea nu se prezinta ce se va intampla? Parintii lui i-au dat apartamentul prin contract de vanzare-cumparare,ei nu le-au dat banii aia,doar au platit actele necesare demersului.
Răspuns la discuția Partaj dupa divort
Mai am o intrebare : daca ei fac partajul si ea nu se prezinta se va tine cont ca el are copii sub tutela lui? Cat ar putea sa-i revina ei din acest apartament? Dupa partaj putem sa vindem casa?
Răspuns la discuția Partaj dupa divort
Buna seara,multumesc pentru raspuns.Apartamentul a fost luat de la parintii lui cu act de vanzare-cumparare inainte de divort, ei au platit toate demersurile. Ea din cate am auzit noi este plecata din Romania,cred ca niciodata nu-si va da acceptul pentru a vinde apartamentul. Daca ea nu mai apare in Romania niciodata noi ce vom face ? Nu vom putea niciodata sa facem ceva cu apartamentul ? Nu exista nici o portita?
Buna ziua.Sotul meu a mai fost casatorit si are 2 copii care au ramas la el dupa ce mama lor i-a abandonat. Ei sunt divortati de 5-6 ani , nu au facut partaj niciodata deoarece au mai locuit ceva timp dupa divort(mai mult pt copii). Intrebarea noastra este: daca vrem sa vindem apartamentul fosta sotie trebuie sa semneze ceva?(credem ca e plecata din tara ,nu s-a prezentat la tribunal cand a cerut custodia copiilor sotul meu, nu le-a platit niciodata pensia alimentara si i-a abandonat - inainte ea avea custodia lor,dar ma repet : i-a abandonat). Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: are si ea ceva parte din apartament avand in vedere ca inainte de divort a trecut-o si pe ea co-proprietar sau ceva de genul ? Multumesc.