avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate thedidaco

Activitate thedidaco

Buna ziua, recent in M.O. (Parte 1, nr 83bis/29.01.2018 ) a fost publicata Hotarare de Guvern pentru aprobarea normelor metodologicede de aplicare a legii 295/2004 (arme si munitii).
[ link extern ] ==
Nu imi este clar punctul A din articolul 93 (pag 32-33).
Acesta afirma ca activitatea de airsoft/paintball este permisa daca: cit."exista acordul autoritatii publice locale cu privirea la desfasurarea activitatii, daca activitatea se desfasoara pe proprietatea publica sau privata a acesteia:"
Nu inteleg acest "proprietatea privata a acesteia": ex. daca detin o proprietate si doresc sa desfasor un eveniment recreativ de airsoft, sa zicem cu prietenii mei, trebuie sa obtin acordul autoritatiilor locare?
De asemena, in lege nu este specificat pe baza a ce se obtine acest "acord". Probabil va fi la alegerea fiecarei administratiei sa aleaga criterile prin care sa-si dea acordul respectiv?
Multumesc anticipat!
Multumesc mult de tot, dar ca sa depun plangere trebuie sa si aduc niste dovezi care sa-mi sustina spusele? Caci pana la urma e vorba ca mie imi povesteste copilul ce face la taicasu, dar asa direct nu stiu daca pot sa dovedesc in vreun fel...Multumesc inca odata
Buna ziua, am si eu o problema,
Sunt divortata de aproximativ 3 ani, in urma casatorieri resultand o fetita care are aproape 5 ani. Copilul mi-a fost incredintat mie, programul stabilit de comun acord in instanta a fost de luni pana joi seara la mine, si de joi seara pana duminica seara la taicasu. Dupa mai multe neintelegeri si psihologii consultati, am propus, prin instanta, schimbarea programului cu unul mai "normal" pentru copilul, prima infatisare va fi pe 23 ianuarie 2012. Pe langa toate astea, problema mea este ca nu pot sa-l fac pe tatal copilului sa-mi respecte decizile in cea ce priveste educatia copilui. Cand fetita se intoarce de la el relateaza tot felul de chestii cu care nu sunt de acord, de exemplu ca tatal ei si diverse persoane si straine familei (nu femei) dorm noapte cu copilul meu. I-am spus de diverse ori ca nu sunt de acord cu asa ceva dar fara efect. Recent, caci am lasat-o la el o saptamana in vacanta de iarna, a dormit cu ea in pat, el find racit, si din consecinta copilul a racit foarte rau si noapte nu prea doarme din cauza tusei. Astea sunt doaniste exemple, nu ma iau stric de ele, dar as vrea sa stiu per ansamblu ce pot sa fac sa-mi respecte cuvantul, pentru ca educatia copilului ar trebui sa fie una si una singura. Multumesc mult