avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate monicangela

Activitate monicangela

Răspuns la discuția Executarea pedepsei
va multumesc mult pentru raspuns! o dupa-masa placuta!
Răspuns la discuția Executarea pedepsei
a fost condamnat pentru trafic de influenta, dare si luare de mita.
Buna! Am o intrebare: daca in 2005 s-a dat o sentinta (dar nu definitiva si irevocabila) prin care inculpatul a fost pedepsit la 4+1 ani cu inchisoarea si nu si-a executat pedeapsa pana acum, se aplica automat pedeapsa dupa legea din 2011 sau nu? Mentionez faptul ca inculpatul urmeaza sa fie extradat.
Răspuns la discuția rejudecarea procesului
A fost instiintat de vreo 3 ori, cred, ca trebuie sa ia legatura cu Autoritatile Romane. Mentionez ca Autoritatile din statul respectiv unde a fost arestat stiau exact unde locuieste si ca acolo nu a creat probleme in timpul celor 8 ani de cand era acolo.
Dosarul inculpatului a juns pana la Curtea de Casatie. A primit o pedeapsa de 5 ani inchisoare; inculpatul a plecat din tara inainte cu 3 ani de a i se da sentinta definitiva.
Buna! multumesc pentru raspunsurile acordate. Sincer nu stiu exact ce detalii sa dau.
Va multumesc pentru raspuns si pentru sfat! O seara placuta!
Despre rejudecare i s-a comunicat acolo unde este arestat de catre un procuror, deoarece a avut un fel de proces sau nu stiu exact care sunt procedurile. Urmeaza sa il trimita in tara pana in 6 februarie. Momentan eu nu am la mana decizia, dar revin prin a va instiinta despre ea. Multumesc pentru raspuns!
mentionez ca la stadiu procesual scrie ''recurs'', dar la detalii scrie ''nefondat''.
deci dosarul a ajuns pana la curtea de casatie; inculpatul s-a sustras executarii pedepsei si a fost arestat in alt stat european. I s-a comunicat ca i s-a aprobat rejudecarea procesului.