avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rejudecarea procesului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rejudecarea procesului

Buna! As dori sa aflu daca rejudecarea procesului se va face la Bucuresti sau in zona unde a fost judecat initial, tinand cont ca ultimul proces a fost la Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:46, 8 Ianuarie 2012
nu stim despre ce este vorba pentru a va da un raspuns corect si pertinent
Probabil aveti casare cu trimitere spre rejudecare, iar dosarul va fi trimis acolo unde a stabilit instanta de control.
Spuneti-ne care a fost decizia acesteia.
Incercati sa dati cat mai multe amanunte in legatura cu subiectul pe care l-ati abordat pentru a primi raspunsuri la obiect , care sa va fie de ajutor.
Intrebarea dvs este prea ambigua.
deci dosarul a ajuns pana la curtea de casatie; inculpatul s-a sustras executarii pedepsei si a fost arestat in alt stat european. I s-a comunicat ca i s-a aprobat rejudecarea procesului.
mentionez ca la stadiu procesual scrie ''recurs'', dar la detalii scrie ''nefondat''.

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)
Extradare si rejudecare proces penal daniel72 daniel72 Buna ziua, pun aceasta intrebare dupa ce am citit aproape tot ce ezista in materie, dar cum sunt multe fraze de specialitate nu am reusit sa ma ... (vezi toată discuția)
Despre un recurs adoraalina adoraalina buna ziua.ma poate ajuta cineva cu un raspuns in legatura cu o problema?sotul meua a fost arestat pt o fapta penala delapidare si fals sub semnatura privata pt ... (vezi toată discuția)