Vreau sa infiintez o firma de prestari servicii, obiectul este video chat.
Ma intereseaza sa intru in contact cu un avocat cu experienta in domeniu din Bucuresti.
In primul rand multumesc pentru raspuns domnule avocat.
Am inteles in mare ce ati spus, eu m-am gandit sa caut o firma de avocatura cu birouri deschise in romania si in portugalia ceva gen parteneriat cred ca asa ar fi cel mai bine.
Daca aveti idee, sau stiti despre o astfel de firma de avocatura va rog sa imi spune-ti si mie.
Problema mea este acum ca procesul este deja judecat, acum am la dispozitie pana pe 19 ianurie sa fac recursul, am contactat un nou avocat portughez si mi sa spus ca numai pot veni cu probe noi la dosar decat in cazuri exceptionale.
Puteti sa imi spuneti si mie va rog in ce stadiu al procesului as putea sa mai vin cu probe noi la dosar din moment ce in recurs nu se poate.
Multumesc inca odata.
Multumesc pt raspuns.
Dupa parerea dv cum ar fi mai bine ?sa angajez avocat de aici sau tot din portugalia?In in stanta din portugalia numai am nici un fel de incredere dat fiind ca ei nu au luat in calcul probele mele, sau daca le au luat au facut in asa fel in cat sa nu fie de folos, dar ma gandesc ca asta in cea mai mare parte e vina avocatului de acolo, cum am scris si mai sus nu si a dat nici un fel de interes...
in Anul 2008 am fost in vacanta in Portugalia si cand luam masa la un restaurant am fost recunoscut de unul din clienti ca as fi faptuitorul unui furt.
Am fost retinut in Cascais, Portugalia si dus la recunoastere.
Recunoasterea sa facut cu 5 martori dintre care 3 m au recunoscut si 2 nu.
Mentionez ca eu am perioada cand sa produs fapta eu eram in bulgaria in vacanta.
La proces am trimis actele doveditoare de la hotelul unde am fost cazat , fapta sa intamplat pe data de 15.07. la ora 4 AM si eu am fost cazat la hotel dupa data de 13 pana pe data de 15 cand am parasit hotelul. Am actele de la hotel de cazare plus facutura de la mini bar achitata de mine pe data de 15 cand am parasit hotelul.
Cu toate acestea procesul sa incheiat si am fost condamnat.
Cum as putea sa procedez mai departe pentru ca avocata din portugalia care ma reperezentat nu si-a dat nici un fel de interes fiind platita pana acum cu 2000 de e!
Va multumesc anticipat.