in Anul 2008 am fost in vacanta in Portugalia si cand luam masa la un restaurant am fost recunoscut de unul din clienti ca as fi faptuitorul unui furt.
Am fost retinut in Cascais, Portugalia si dus la recunoastere.
Recunoasterea sa facut cu 5 martori dintre care 3 m au recunoscut si 2 nu.
Mentionez ca eu am perioada cand sa produs fapta eu eram in bulgaria in vacanta.
La proces am trimis actele doveditoare de la hotelul unde am fost cazat , fapta sa intamplat pe data de 15.07. la ora 4 AM si eu am fost cazat la hotel dupa data de 13 pana pe data de 15 cand am parasit hotelul. Am actele de la hotel de cazare plus facutura de la mini bar achitata de mine pe data de 15 cand am parasit hotelul.
Cu toate acestea procesul sa incheiat si am fost condamnat.
Cum as putea sa procedez mai departe pentru ca avocata din portugalia care ma reperezentat nu si-a dat nici un fel de interes fiind platita pana acum cu 2000 de e!
Va multumesc anticipat.
Nu va ramane decat sa declarati calea de atac conform legii portugheze.
Daca 3 martori v-au recunoscut este irelevant faptul ca 2 dintre ei nu v-au recunoscut.
Daca insa exista dovezi certe ca nu va aflati in Portugalia la data comiterii faptei ar trebui sa se aplice prezumtia de nevinovatie....
Daca exista dovezi contradictorii depinde foarte multi de avocati in ceea ce priveste modul in care va apara.
Insa...avocatul nu este niciodata de vina...ci doar clientul care il angajeaza...daca nu se pricepe in a-si angaja avocatul...care sa il apere...
Custodie restransa
Bubico89
Buna ziua, daca minorul are cetatenie dubla(romana-portugheza) ,parinti necasatoriti,partenerul imi poate ceda custodia in Portugalia(cea restransa unde nu am ... (vezi toată discuția)