avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate tripl3x

Activitate tripl3x

Răspuns la discuția rezoluþiune contract
Deci reclamantul este batranul de care are mama grija . El a depus dosarul sau cym se zice. Si tot el a cerut ajutor.Mama are avocat ,ea e parata.La ce ne asteptam acum ca nu a primit reclamantul ajutorul acela sau ce e.Si inca o intrebare mama ar avea martori sa se prezinte dar acel martor este amenintat de nepotul batranului sa nu vina la judecatorie.daca martorul e citat e obligat sa vina?
Răspuns la discuția rezoluþiune contract
Azi am vazut ca au actualizat pagina de pe www.just.ro si scrie in felul urmator :Solutie: Respinge cererea de ajutor public judiciar formulată de reclamant. Ce se va intampla in conltinuare daca mama are avocat ? Si inca o intrebare ce inseamna : Termen intermediar
Răspuns la discuția rezoluþiune contract
ma gandesc poate stie ce face... acest avocat este o cunostinta foarte apropiata fratelui mamei .Poate de accea nu a zis suma care o presteaza cu toate ca ar fi trebuit sa specifice o suma. Iar in legatura cu ce au scris pe site ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce inseamna? ( Solutie: Amână cauza pentru ca instanţa să se pronunţe pe cererea de ajutor public judiciar formulată de către reclamant. ) reclamantul fiind mosu .
Si inca ceva ce am uitat sa mentionez.
Avocatul a sfatuit-o pe mama sa ceara sa mearga mai departe adica sa aive grija de mos in continuare. Daca voam castiga ce facem? cand i se pune pata mosului o luam iar de la capat?Daca dupa un an iar baga mosu dosar de rezolutionare? Iar daca nu se poate sa avem grija de el a spus ca cere despagubiri.
Răspuns la discuția rezoluþiune contract
Am luat legatura cu un avocat. La prima infatisare a zis sa nu ma prezint ca trimite el nu stiu ce la judecatorie sa amane pe motiv ca a-mi caut avocat. Nu m-am prezentat .
Am luat legatura cu un vecin din sat si a zis ca mosul era foarte nervos cand sa intors de la judecatorie.Nu a zis motivul.
Avocatul ma intrebat daca el (mosu) are bani pentru plata timbrului si nu mai stiu ce in valoare de 3.000 lei aproximativ.El nu are ,poate unul din nepoti dar stiu ca nici ei nu au.
Am intrat pe ste-ul unde ma uit la numarul dosarului :www.noulportal.just.ro
si acolo am vazut dupa actualizare ca au scris in felul urmator : ( Solutie: Amână cauza pentru ca instanţa să se pronunţe pe cererea de ajutor public judiciar formulată de către reclamant. ) reclamantul fiind mosu .
Nu stiu ce inseamna de aceea cer ajutorul pana iau legatura cu avocatul. Doresc sa va spun ca avocatul inca nu mi-a zis suma care o cere inca , a spus : vedem si discutam.
E normal? sa plec la drum cu el asa fara sa-mi spuna suma care o cere? Poate ma trezesc ca-mi cere dupa aia o suma de ma lasa pe spate... :( Va multumesc
Răspuns la discuția rezoluþiune contract
este vorba de un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.
De demonstrat am cum sa demonstrez prin martorii din sat dar e o problema: oamenii de care e influentat batranu sunt niste oameni care sunt mai rai si martorilor le e frica de ei sa vina la judecarorie. totusi nu ati putea sa-mi spuneti cam cat m-ar costa? Ceea ce vrem acum este sa ne luam tot ce am investit ,bani de acte si intretinere plus costurie de reparatii.Ultima oara cand am fost nu am fostlasati sa intram inauntru nici macar sa ne luam lucrurile care le avem acolo ( mobila,televizoare...etc)
id mess straculenco_george daca se poate discuta mai usor
Buna ziua.Am si eu o intrebare . Mama mea a luat in urma cu 3 ani niste batrani in ingrijire.Totul a decurs bine pana acum in urma cu o luna cand au bagat la judecatoruie dosarul de rezoluţiune contract. Credem si suntem siguri ca sunt influentati de cineva. Acum trebuie sa ne luam un avocat si pe data de 9 sa mergem la tribunal ( atunci e data de prezentare). Tot acel contract sa estimat la suma de 65.000 lei. Am inteles ca avocatul va cere o suma in functie de suma care reprezinta valuarea contractului. De aceea am nevoie de ajutor pentru a nu fi tras in piept , cam cat ar trebuii sa ceara avocatul onorariul lui.Maine trebuie sa ma intalnesc cu el si sa vorbim si de asemenea cred ca va spune si suma care o va cere si vroiam sa stiu cam la ce suma ar trebuii sa ceara. Nu vrem sa fim trasi in piept. Multumesc.
Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, cred ca sunt 6 ani. Autoturismul stand in fata blocului ,un vecin a venit si m-a intrebat daca vreau sa o vand si am zis ca o vand , deoarece mai detin un autoturism cu numere de Bulgaria si nu mai circulam cu dacia. A ramas sa facem actele cand am tinmp , eu in acel moment lucram su serviciul in Constanta ( domiciliul al am in Bucuresti). Nu am mai apucat sa fac actele cu el pentru ca a stricat masina si a dat-o unui prieten care avand alta dacie a luat piese de pe ia si caroseria a dat-o la niste rromi care au carat-o cu o caruta. Eu acum nu stiu cum sa procedez sa radiez masina tinand cont ca nu mai am caroseria de la ia am doar cartea masinii si talonul care au ramas la mine pana se faceau actele.