avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate georgana

Activitate georgana

Buna seara,
As avea rugamintea sa ma indrumati si pe mine daca ati mai avut cazuri asemanatoare
Din anul 1994-2001 am lucrat pe teritoriul Ciprului mai exact Larnaca la o fabrica de mobila cu acte in regula, cu contract, cu permis de sedere. Problema este ca am neglijat actele... nu am stiut eu ca o sa am drepturi si de acolo (am vb la ambasada la bucuresti mi a zis ca am dreptul), am ajuns la varsta de pensionare si as vrea sa beneficiez de pensie. Mi a dat nr de contact de la ambasada din cipru din larnaca si ma chinui de o luna tot sun si nu rasp nimeni. Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc si astept un rasp cat de mic
O seara buna!

Buna ziua,

Am si eu o mare nelamurire:
Sotul meu a incheiat un contract cu reteaua cosmote acum vreo 2 ani,iar la inceputul acestui an mai exact in februarie a plecat din tara sa lucreze.Inainte sa plece s-a dus la un sediu cosmote sa anunte ca nu mai foloseste acea cartela si ca vrea sa rezilieze contractul.Operatorii i-au spus ca nu este posibil iar noi am renuntat di acea zi sa mai activam acea cartela cosmote(abonament).dupa ceva timp prin septembria a venit acasa ca are vreo 400 lei de plata facturile pana atunci (care facturi?)daca nici macar nu am beneficiat de servicii se poate verifica oricand si ca o sa ne dea in judecata si bla ,bla.

Dati-mi si mie un raspuns pentru ca daca ma duc la ei eu, o sa ma cert rau cu ei.pt ca numai bani, bani, bani, vor.
Multumesc astept raspuns

Un an bun cu sanatateva doresc.