avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract reziliat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract reziliat

Buna ziua,

Am si eu o mare nelamurire:
Sotul meu a incheiat un contract cu reteaua cosmote acum vreo 2 ani,iar la inceputul acestui an mai exact in februarie a plecat din tara sa lucreze.Inainte sa plece s-a dus la un sediu cosmote sa anunte ca nu mai foloseste acea cartela si ca vrea sa rezilieze contractul.Operatorii i-au spus ca nu este posibil iar noi am renuntat di acea zi sa mai activam acea cartela cosmote(abonament).dupa ceva timp prin septembria a venit acasa ca are vreo 400 lei de plata facturile pana atunci (care facturi?)daca nici macar nu am beneficiat de servicii se poate verifica oricand si ca o sa ne dea in judecata si bla ,bla.

Dati-mi si mie un raspuns pentru ca daca ma duc la ei eu, o sa ma cert rau cu ei.pt ca numai bani, bani, bani, vor.
Multumesc astept raspuns

Un an bun cu sanatateva doresc.
Cel mai recent răspuns: ContSters230435 , utilizator 17:57, 31 Decembrie 2011
daca citesti cu atentie contractul, dupa parerea mea de profan, vei afla si raspunsul( raspunsurile) la mult
@georgana ... Cosmote este indreptatit sa va ceara banii. Contractele se respecta pe perioada lor. Daca ai semnat pe doi ani, ... nu poti sa vii dupa un an si sa spui ca tu nu il mai folosesti. Asta e treaba ta ca il pui in sertar. Ai un abonament si daca te suna cineva tu poti sa raspunzi, daca nu ...e treaba ta, iar.
2) Degeaba te duci sa te certi cu femeile de la tejghea, nu e firma lor, ele sunt doar angajate ... nu ele te-au obligat sa semnezi contractul pe 2 ani. Peste 2 ani, la expirarea contractului poti sa incetezi contractul, cu notificare scrisa cu 30 zile inainte.
3) sfatul meu, platiti-va facturile si nu aveti probleme, ... sau nu le plati acum ...si o sa ai belele mai tarziu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament cosmote miha_danna miha_danna Buna ziua! am si eu o problema. in 2007 mi-am facut un abonament la cosmote pe numele meu (ma angajasem la un partener cosmote si aveam anumite beneficii) pe ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am fost abonat la serviciile oferite de Cosmote,foarte multi ani,vreo 8-9 ani,fara a avea probleme cu plata vreodata,asta pana in ianuarie 2010 cand ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)